PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بالا نیامدن بخش مدیریت (لطفا کمکم کنید)

ziaratnia
01-16-2012, 12:51 AM
سلام من از جوملا 1.7 استفاده می کنم وقتی وارد بخش مدیریت می شوم و نام کاربری و رمز عبور را می دهم صفحه سفید می شود و دیگر لود نمی کند لطفا کمکم کنید

محمد محسنی
01-16-2012, 08:03 AM
سلام
با اطلاعاتی که شما دادید به هیچ عنوان نمی شود مشکل شما را پیش بینی کرد.

به هر حال پیشنهاد میکنم جوملا را دوباره نصب نمایید.

یا حق.

ziaratnia
01-18-2012, 10:05 AM
با سلام اما من چند بار دارم نصب می کنم اما مشکلم حل نشده اگر هر اطلاعاتی را که می خواهید بگویید تا بگویم من از 1.7 انگلیسی استفاده می کردم این مشکل وجود نداشت اما 1.7 فارسی لود نمی کنه ومن تا به حال با چند مرورگر مختلف امتحان کردم نشد

ziaratnia
01-18-2012, 10:24 AM
و این ادرس سایتم هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

محمد محسنی
01-20-2012, 09:11 AM
سلام

با مواردی که شما می گویید.
احتمالا فایل ادمین بدرستی آپلود نمیشود.

از درست آپلود شدن فایل اطمینان دارید.

مورد بعدی هم این میباشد که آیا هاست شما سازگاری لازم را دارد؟

یا حق.

ziaratnia
01-20-2012, 11:56 AM
والا احساس می کنم از درست اپلود نشدن فایل ادمین نباشه چون من نسخه انگلیسی رو دانلود و اپلود کردم و همه چیز درست بود حتی قسمت مدیریت اما با فارسی مشکل داره و اما احتمال دوم از کجا باید بفهمم که هاستم سازگاری داره یا نه؟

Mostafa3D
01-21-2012, 01:27 PM
والا احساس می کنم از درست اپلود نشدن فایل ادمین نباشه چون من نسخه انگلیسی رو دانلود و اپلود کردم و همه چیز درست بود حتی قسمت مدیریت اما با فارسی مشکل داره و اما احتمال دوم از کجا باید بفهمم که هاستم سازگاری داره یا نه؟

سایتتون ارور 500 میده
فایل htaccess فعاله ؟

اگه فعاله فایل htaccess رو ویرایش کنید و این تغییرات رو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه

خط 20 :

Options +FollowSymLinks

رو به

#Options +FollowSymLinks

تغییر بدید