PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای شما مجاز به دیدن این منبع نیستید در IE6

electronicavr
01-08-2007, 03:12 PM
سلام خدمت تیم زحمت کش مامبولرن
مشکلی که برای سایت ما پیش اومده این است که با هر سطح دسترسی کاربری که وارد بخش کاربری میشویم بریا ارسال مطلب مشکل داشته و پس از ذخیره مطلب پیام
"شما مجاز به دیدن این منبع نیستید،"را مشاهده کرده و مطلب نیز منتشر نمیشود
سایت ما:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
:D

sorry4uboth
01-08-2007, 03:30 PM
شما یه یوزر و پسورد برای تست اینجا بزارید!

تنظیمات ارسال رو درست انجام دادی؟

این مشکل رو فقط با IE6 داری؟ یعنی فایر فاکس و ... درستن؟

electronicavr
01-08-2007, 04:25 PM
این هم یوزر و پسورد در سطح publisher
user=esfahan
pas=2007
با فایر فاکس هنوز امتحان نکردم ولی بیشتر اعضا در سطوح مختلف از جمله publisher مشکل دارند

sorry4uboth
01-08-2007, 06:10 PM
با فایر فاکس هنوز امتحان نکردم ولی بیشتر اعضا در سطوح مختلف از جمله publisher مشکل دارند

تست کردم موردی نداره!
حتما بعضی ها مشکل دارند مشکل از مرورگر یا سیستم خودشونه!

iransbs
01-13-2007, 07:59 AM
درسته خود من هم در گنودانلود به همین مشکل بر خوردم ولی توجه داشته باشید هیچ سوالی بی جواب نیست.
اول در ساخت منو به یاد داشته باشید که لینکی که قرار می دهید با شماره ID منو یکی باشد. مثلا
index.php?option=com_content&amp;task=new&amp;sectionid=6&amp; Itemid=65
خوب اگر توجه کنید ای دی منوی ساخته شده من 65 می باشد. برای همین در قسمت لینک Itemid را مساوی 65 کرده ام.

اگر در هنگام ذخیره باز هم با همان پیغام خطا مواجه شدید فایل زیر را جایگزین فایل ، قبلی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق و پیروز باشید
یا علی

azizkhani
01-26-2007, 02:08 PM
یه مشکل عجیب و غریب برای من پیش اومده برای من این ارور رو تو قسمت مدیریت می ده دارم با فرم ساز کار می کنم قسمت پیش نمایش رو نشون نمیده و می گه شما مجار نیستید چی کار کنم؟

reza_pa48
01-27-2007, 08:07 AM
سلام

یه مشکل عجیب و غریب برای من پیش اومده برای من این ارور رو تو قسمت مدیریت می ده دارم با فرم ساز کار می کنم قسمت پیش نمایش رو نشون نمیده و می گه شما مجار نیستید چی کار کنم؟

سلام
لطفا سوالتونو درر یه تاپیک جدا مطرح کنید.