توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ورود به بخش مدیریت پس از چند بار ورود صحیح!!
amirdd
01-16-2012, 02:03 PM
دوستان سلام
من روی لوکال یک جوملای 1.5.25 نصب کردم. و یه مقداری باهاش کار کردم ولی یک سری که رفرش کردم و خواستم از اول وارد پنل مدیریت بشم دیگه وارد نشد و همش می گه یوزر و پس با هم تطابق ندارند. یعنی کلاً هیچ کدوم از یوزرهایی که الان در سایت هم هستند اجازه ورود ندارند و همین پیغام رو دریافت می کنند!!! از توی phpmyadmin هم پسورد رو عوض کردم و با md5 هم ذخیره کردم ولی بازم جواب نداد! فقط یکبار از اول نصب کردم مشکل حل شد که توی جوملای جدیدی هم که نصب کردم با این مشکل به وجود اومد لطفاً راهنمایی کنید.
کلاً از هر جا هر پسورد دیگه ای (پسوردهای کد شده ی درست) هم گذاشتم فرقی نکرده! خواهشند اگر راه دیگه ای دارید بفرمائید.
با سپاس
poonoodi
01-16-2012, 04:41 PM
از چه لوکال سرور و نسخه ای استفاده میکنید ؟
نسحه جوملا را از کجا دریافت کردید؟
موفق باشید
amirdd
01-16-2012, 11:20 PM
از چه لوکال سرور و نسخه ای استفاده میکنید ؟
نسحه جوملا را از کجا دریافت کردید؟
موفق باشید
WampServer Version 2.1
از سایت joomlafarsi.com
ممنون از پاسخگویی
poonoodi
01-17-2012, 05:54 AM
ومپ سرورتون رو عوض كنيد به 2.0i
ببينيد درست ميشه
موفق باشيد
fakhraei
02-01-2012, 07:30 PM
دوستان سلام من ssl - administrator رو فعال کردم حالا صفحه مربوط به ورود به بخش مدیریت باز نمیشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر
poonoodi
02-01-2012, 08:01 PM
در فایل کانفیگ گزینه مربوط به ssl رو روی عدد صفر قرار بدید
موفق باشید
fakhraei
02-01-2012, 08:33 PM
در فایل کانفیگ گزینه مربوط به ssl رو روی عدد صفر قرار بدید
موفق باشید
دوست عزیز این فایل کجا هستش
با تشکر
fakhraei
02-01-2012, 09:05 PM
ممنون دست شما درد نکنه
mersad
02-01-2012, 09:05 PM
دروود
در درون پوشه جوملا نصب شده شما کنار تمامی پوشه ها و فایل های درون خود جوملا ( configurtion.php ) رو پیدا کنید و مقابل SSL رو 0 قرار بدبد
برای وارد نشدن به صفحه مدیریت > افزونه خاصی نصب کردید ؟
پیشنهاد میکنم به جای استفاده از جوملا 1.5 از 1.7.4 استفاده کنید تا نیازی به مهاجرت نداشته باشید
شاد و سلامت در پناه ایزد
mehrdad123
04-04-2012, 01:32 PM
با سلام
من هنگام ورود به بخش مدیریت آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میاد و ارور This webpage has a redirect loopThe webpage at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.
Here are some suggestions:
Reload (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) this webpage later.
Learn more (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) about this problem.
Error 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): There were too many redirects.
رومیده ولی وقتی آدرس رو به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اصلاح میکنم مشکل حل میشه ولی دفعه اول همیشه اون آدرس میاد چکار کنم ؟
poonoodi
04-04-2012, 03:53 PM
سلام
خطای فوق دیده نمیشه
تو توضیحات هم گفته که Clearing your cookies for this site
یاداوری: سوال جدید در تاپیک جدید
موفق باشید
hosseinam1370
07-13-2012, 04:27 PM
سلام .منم پس از چند بار ورود صحیح دیگه نمیتونم وارد بشم پیام میگه (JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد)،هر کار میکنم وارد نمیشهٍ،حالا نمیدونم چیکار کنم،مثلا فکر کنید ک چند وقت زحمت کشیدین وبسایت رو طراحی کردین و خیلی فایل ریختین داخل سایت ،بعد این مشکل پیش بیاد و نتونی وارد پنلت بشی مثل من ،باید چیکار کنی؟
البته اونایی که وارد هستن مشکلشون حل میشه،ولی ما تازه واردا چی؟
امروز حالم گرفته شد میخاستم cms رو عوض کنم ولی چون جوملا رو دوست دارم و باحاله نمیخام اینکار رو بکنم.لطفا اگه کسی میدونه یا مدیر اینجا لطفا راهنماییم کنه.منتظرم.
با تشکر از زحماتتون در جوملا
hosseinam1370
07-13-2012, 04:32 PM
hosseinam1370
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
سلام .منم پس از چند بار ورود صحیح دیگه نمیتونم وارد بشم پیام میگه (JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد)،هر کار میکنم وارد نمیشهٍ،حالا نمیدونم چیکار کنم،مثلا فکر کنید ک چند وقت زحمت کشیدین وبسایت رو طراحی کردین و خیلی فایل ریختین داخل سایت ،بعد این مشکل پیش بیاد و نتونی وارد پنلت بشی مثل من ،باید چیکار کنی؟
امروز حالم گرفته شد میخاستم cms رو عوض کنم ولی چون جوملا رو دوست دارم و باحاله نمیخام اینکار رو بکنم.لطفا اگه کسی میدونه یا مدیر اینجا لطفا راهنماییم کنه.منتظرم.
ssl هم صفر هست
لطفا واضح بگید که ما هم بفهمیم،با الفاظ لاتین هم آشنایی ندارم زیاد
hosseinam1370
07-13-2012, 04:33 PM
sl هم صفر هست
hosseinam1370
07-13-2012, 04:34 PM
hosseinam1370
ssl هم صفر هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.