PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا(اپلود)

girkardam
01-16-2012, 06:24 PM
سلام بچه ها من گیر کردم:angry:...نمیدونم اول از کجا شروع کنم....همه نرم افزارها رو نصب کردم....joomlafarsi رو در www کپی کردم
الان میگن باید دیتا بیس ایجاد کنی...برای ایجاد دیتا بایس وارد صفحه cpanel که میشم یوزر و پسورد ازم میخواد که اصلا نمیدونم چی هستن!!!
راستی من اپلود هم نکردم....یعنی بلد نیسم هرکی یه توضیح کامل بهم بده واقعا مردونگی کرده(خصوصا در مورد اپلود)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
01-16-2012, 07:04 PM
سلام

ftp رو بايد از طريق كنترل پنل هاستتون فعال كنيد

در مورد ftp توي كتاب توضيح داده شده بود

شما فايل zipرومي تونيد از طريق كنترل پنل هاستتون هم آپلودكنيد. ساده ترين مرحله ي جوملا همين آپلوده !

موفق باشيد

poonoodi
01-16-2012, 07:15 PM
همه نرم افزارها رو نصب کردم....joomlafarsi رو در www کپی کردم

سلام دوست عزیز
من که این جمله شما رو نفهمیدم
اما
اگر از cpanelاستفاده میکنید نیاز به ftp ندارید
گزینه ای به نام file manager هستش که از انجا وارد صفحه انتخاب شاحه میشوید
شما گزینه دوم را انتخاب کنید
در صفحه ای که وارد میشید از منوی بالای صفحه گزینه اپلود را انتخاب کنید
در صفحه ای که باز میشه ادرس فایل زیپ جوملا را وارد کنید و منتظر باشید تا اپلود شود
سپس به صفحه قبل برگشته و فایل اپلود شده را اکسترکت کنید

موفق باشید

P30Yaran
01-16-2012, 07:45 PM
دوست عزیز در لینک زیر 3 فایل آموزشی هست
1- نصب جوملا بر روی لوکال هاست (کامپیوتر شخصی)
2- نصب جوملا بر روی هاست - جهت نصب آموزش آپلود فایل رو هم تقریبا وسط این آموزش می تونید ببینید
3- ساختن دیتابیس

حجم هر سه فایل آموزش تقریبا 10 مگ هست

لطفا قبل از ایجاد تاپیک یه سرچ (جستجو) بکنید
موفق و پیروز باشید

از طریق FTP
نرم افزار های متعددی برای مدیریت هاست وجود داره
با استفاده از این نرم افزار می تونید بدون این که برید تو سایت و از طریق mysite.com/cpanel می تونید محتویات هاستتون رو کنترل کنید
عملیاتی چون - آپلود فایل - تغییر نام فایلها - حذف فایل ها و... رو می تونید انجام بدید
نرم افزار هایی چون : Filezila - cutftp وجود داره
یه سرچ بکن تو اینترنت (گوگل) با موضوع : آموزش کار با Filezila یا آموزش کار با FTP Account در هاست
موفق و پیروز باشید

girkardam
01-16-2012, 10:31 PM
سلام دوست عزیز
من که این جمله شما رو نفهمیدم
اما
اگر از cpanelاستفاده میکنید نیاز به ftp ندارید
گزینه ای به نام file manager هستش که از انجا وارد صفحه انتخاب شاحه میشوید
شما گزینه دوم را انتخاب کنید
در صفحه ای که وارد میشید از منوی بالای صفحه گزینه اپلود را انتخاب کنید
در صفحه ای که باز میشه ادرس فایل زیپ جوملا را وارد کنید و منتظر باشید تا اپلود شود
سپس به صفحه قبل برگشته و فایل اپلود شده را اکسترکت کنید

موفق باشید
وقتی میخام وارد cpanel بشم ازم یوزر و پسورد میخواد.....من از قبل یوزر و پسوردی نذاشتم

shmata
01-17-2012, 05:31 AM
در اون پنجره که قبل از ورود به CPanel از شما user , pass میخاد همون user , pass کنترل پنلتون رو وارد کنید

P30Yaran
01-17-2012, 11:11 AM
یه توضیح کلی درمورد سی پنل و اف تی پی میزام دوست عزیز
انشا... منظورم رو بفهمید و مشکلتون حل بشه

سی پنل :

برای ورود به سی پنل از آدرس زیر استفاده کنید
mysite.com/cpanel (mysite.com=domain)
برای استفاده از سی پنل شما نیاز به نام کاربری و رمز عبور هاستتون دارید (در هنگام خرید هاست - فروشنده نام کاربری و رمز عبور رو در اختیار شما قرار می دهد)
بعد از ورود به قسمت file manager برید و در اونجا محتویات هاستتون رو می تونید ببینید ( برای نصب جوملا فایل نصب رو با انتخاب گزینه Upload -0 بر روی هاست خود آپلود کنید و طبق روش گفته شده در آموزش تصویری نصب جوملا - جوملا رو نصب کنید

برای ورود به FTP در سی پنل گزینه ای هست تحت عنوان FTP Account که در اونجا می تونید اکانت FTP بسازید.
به این قسمت که رفتید نام کاربری جهت ورود از طریق اف تی پی رو رمز عبور رو بهش بدید و بر روی دکمه Creat کلیک کنید تا اکانت شما ایجاد شود
نرم افزار file zila رو دانلود کنید و طبق روش زیر اطلاعات رو وارد کنید.

HOST : Mysite.com
Username: username@mysite.com
password : password
port : 21

برای آپلود کردن و نصب جوملا می تونید از دو روش گفته شده فوق استفاده کنید
یاداوری 1: =====> برای ورود به سی پنل نام کاربری و رمز عبور می خوای
یادآوری 2: =====> برای ورود به FTP - باید وارد اکانت سی پنل خودتون بیشید و اکانت ftp بسازید

اگه مشکلی داشتید بگید در خدمتم
موفق و پیروز باشید

fj86fj
01-31-2012, 01:48 PM
سلام ببخشید این فایل آموزشی رو کجا میتونم دانلود کنم؟ چون لینک توی پست نیست.

P30Yaran
01-31-2012, 01:52 PM
آموزش نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
(نرم افزار مخصوص برای نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی یا لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست ! (اختصاصی جومــلا فارسی) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

آموزشها به صورت خیلی فشرده هستند جمع کل فیلم های آموزشی فارسی 10 مگ که بعد از فشرده سازی حدودا 700 - 800 مگ می شوند
موفق باشید دوست عزیز

fj86fj
01-31-2012, 02:45 PM
آموزش نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
(نرم افزار مخصوص برای نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی یا لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست ! (اختصاصی جومــلا فارسی) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

آموزشها به صورت خیلی فشرده هستند جمع کل فیلم های آموزشی فارسی 10 مگ که بعد از فشرده سازی حدودا 700 - 800 مگ می شوند
موفق باشید دوست عزیز

خیلی خوب بود. کاملا متوجه مراحل کار شدم.
ممنونم