PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشكال در گالري داتسو

sadatian
01-08-2007, 07:56 PM
پس از نصب كامپوننت گالري داتسو بطور صحيح وقتي به قسمتهاي مختلف ميروم چنين پيغام خطايي ميدهد:
Notice: Constant _DG_UPLOAD already defined in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 358

در مامبو 4.6.1p با سرور لينوكس و وب سرور apache
لطفاً راهنمايي كنيد.

ممنون

sorry4uboth
01-08-2007, 10:01 PM
با سلام
همانگونه كه شما نيز در ساي خود(مركز مشاوره روانشناسي) بنظرم اين كار را در گالري خود كه همان كامپوننت داتسو است انجام داده‌ايد.

به گفته خودتون این کامپوننت داره به خوبی روی سیستم من کار میکنه!!!!!
پس کامپوننت مشکل نداره
پاک کن یه بار دیگه بریز ;D

sadatian
01-09-2007, 03:42 AM
سلام
من منظورم اين نبود كه كامپوننت مشكل داره. مطمئن هستم كه درسته. اين اشكال هم مشكلي در اجراي اين گالري براي من بوجود نياورده است. ولي ميخواهم هيچ مشكلي با آن نداشته باشم. چندين بار نصب كردم ولي فايده نداره. پريميشن ها را فول كردم براي كل فولدرها و ساب فولدرها و فايلهايش ولي باز هم فايده اي نداشت. پس از نصب هم هيچ پيغام خطايي نميده و ميگه همه چيز بطور صحيح نصب شد.
يك سئوال: وقتي اين كامپوننت نصب ميشه چه فولدرهايي يا ساب فولدرهايي بايد &quot;قابل نوشتن كامل&quot; باشند تا مشكلي بوجود نياره؟

ممنون

sorry4uboth
01-09-2007, 04:12 AM
فولدرهای پیشفرض برای نصب باید قابل ویرایش باشند!

جالبه!
من تست کردم مشکلی نداشت! اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه

تو نسخه انگلیسی هم همینطور هست ولی نمیدونم من و چند تن از دوستانی که روی این پروژه کار کردیم به این مشکل بر نخوردیم

الاایهال اون خط رو پاک کنید درست میشه

sadatian
01-09-2007, 04:18 AM
اون در حقيقت ترجمه كلمه upload هست.درسته؟ اگه پاك كنم كلمات آپلود در اين كامپوننت مشكل نميخوره؟

radmehr
01-09-2007, 08:12 AM
اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه

خیر مشکلی پیش نمیاد
شما خط 358 رو کلا پاک کنید.

sadatian
01-09-2007, 08:51 PM
ممنون
مشكل حل شد. خسته نباشيد.

sadatian
02-09-2007, 12:28 PM
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ادامه‌ي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من مي‌خواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينه‌اي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.

با تشكر

sorry4uboth
02-09-2007, 12:52 PM
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ادامه‌ي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من مي‌خواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينه‌اي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.

با تشكر

خوب این سوال شما چه ربطی به اون تاپیک یا همین تاپیک داره؟؟؟؟؟

این موردی که فرمودید نه به تغییر نام کامپوننت مربوط میشه نه مشکل داتسو!!!

شما دیگه با حدود 300 پست چرا؟؟؟

بازم باید قوانین رو به شما یاد آور بشیم؟؟؟

ما از شما قدیمی ها انتظار بیشتری داریم.

radmehr
02-09-2007, 01:08 PM
سوال شما به هیچکدوم از این 2 تاپیک ارتباطی نداره!

شما وقتی یک گالری میخوای بسازی وقتی عنوان و توضیحات و ... گالری رو داری وارد میکنی اون پایین صفحه گزینه دسترسی هست!

sadatian
02-09-2007, 01:11 PM
راستش چون موضوع اين تاپيك كلي بود و در مورد داتسو هم بود با خودم گفتم كه ديگر تاپيك جديد نزنم تا قوانين را رعايت كرده باشم. فقط همين. به هر حال ممنون

haji
02-09-2007, 01:15 PM
سلام بچه ها من نصب کرد هیچ اسکالی هم نداره فقط نمی دونم چطوری باید توی صفحه اصلی باید بیارم چون بعد از نصب هیچ چیزی در صفحه نمایان نشدن فقط بخش کمپوننت بخش گالری اضافه شد آن هم جای برای show نمودن عکس ها نداره

sorry4uboth
02-09-2007, 01:24 PM
شما یه لینک از مدیریت منو ها به اون کامپوننت بدید

haji
02-09-2007, 01:55 PM
با تشکر از راهنمایی شما :-*
می شه بیشتزر توضیح بدین من رفت تو مدیریت منوها یه منو مثلا گالری عکس کجاش باید مسیر بدم

sorry4uboth
02-09-2007, 02:13 PM
مشکل شما اساسی هست!!!

شما لطفا بخش آموزشهای سایت رو مطالعه بفرمائید

مخصوصا قسمت مامبو چیست ;)

sadatian
02-09-2007, 02:51 PM
مسير زير را طي كن:
مديريت منو&gt;منوي اصلي&gt; جديد&gt; انتخاب كامپوننت و كليك بعدي&gt; لينك به كامپوننت داتسو در قسمت كامپوننتها&gt;ذخيره و تمام.
چينش رو هم ميتوني در مديريت منوي اصلي تغيير بدهي.

sadatian
02-10-2007, 06:36 PM
سلام
ميبخشيد. ميخواستم ببينم آدرس وب يك گالري اصلي را در كامپوننت داتسو چطوري بدست آوريم؟

ممنون

sorry4uboth
02-10-2007, 07:01 PM
منظورتون چیه؟؟؟

بیشتر توضیح بدید لطفا!

sadatian
02-10-2007, 07:08 PM
ببينيد من ميخواهم از گالري داتسو دو لينك در منو داشته باشم بطوريكه هر يك موضوعي متفاوت دارند. در حقيقت دو گالري ايجاد كرده ام و الباقي گالريها را زير گالري اين دو قرار داده ام. حالا بايد در منوي اصلي براي ايجاد لينك مورد نظر، بجاي انتخاب &quot;كامپوننت&quot; از &quot;لينك-آدرس وب&quot; استفاده كنم.البته اين روش رو آقاي رادمهر پيشنهاد كردند بجاي تغيير نام كامپوننت داتسو كه البته روش بسيار خوبي را ارائه كردند. حالا مشكلم اينجاست كه آدرس وب اين گالريها را چگونه در محيط كنترل پنل مامبو بايد بدست آورد؟

ممنون

radmehr
02-10-2007, 08:12 PM
شما برو به این آدرس: yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery
لیست گالری ها تو میبینی
روی هر کدوم کلیک کنید آدرسش توی نوار آدرس مرورگرت میاد!
مثلا yoursite.com/index.php?option=com_datsogallery&amp;Itemid=0&amp;func=vi ewcategory&amp;catid=1
حالا این آدرس رو از index.php به بعدش رو توی &quot;آدرس-لینک وب&quot; که میسازی کپی میکنی.

sadatian
02-11-2007, 05:32 PM
سلام
از شما ممنونم. انجام دادم و درست شد. فقط يك مشكل كوچك: وقتي گالري باز ميشه و زير گالريها ليست ميشوند، بالاي اولين زير گالري پيغام زير نوشته شده:
DG_SUBCATEGORIES
چطوري ميتونم اينو بردارم و اصولاً مشكل از كجاست؟

ممنون

sorry4uboth
02-11-2007, 08:36 PM
مقادیر مورد نظر رو توی فایل زبان انجام بده

mhadaily
02-13-2007, 06:33 AM
فایل زبان فارسی همون طور که محمد جان فرمودند باز کنید و این مقدار رو اضافه کنید

DEFINE(&#039;_DG_SUBCATEGORIES&#039;,&#039;زیر مجموعه ها &#039;);

shahab_62s
07-05-2007, 12:53 PM
مشكل با آپلود گالري داتسو
وقتي آپلود به صورت كلي ميخوام بكنم اين پيغام رو ميده

نام فایل :
نام جدید فایل : 559990_20070705_1586955831.

Warning: copy(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148

Warning: getimagesize(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .

تعداد تصوير آپلودي و حجم رو هم بردم بالا ولي بازم ..... ( سرچ هم كردم)

sorry4uboth
07-05-2007, 12:57 PM
شما این عملیات رو روی سرور انجام بدید (سرور مناسب) مشکلی نخواهید داشت ;)

مشکل از شبیه ساز سرور هست.

shahab_62s
07-05-2007, 01:46 PM
شما این عملیات رو روی سرور انجام بدید (سرور مناسب) مشکلی نخواهید داشت ;)

مشکل از شبیه ساز سرور هست.

من روي لوكال دارم انجام مي دم يعني راهي نداره كه آدم بتونه به صورت كلي در لوكال عكس وارد كنه حتما بايد رو سرور اين كار رو بكنه ؟

sorry4uboth
07-05-2007, 01:48 PM
مگر اینکه یک سرور واقعی در لوکال راه اندازی کنید!

بالاخره که شما باید سایت رو آپلود کنید! بهتره روی سرور کار کنید.

shahab_62s
07-05-2007, 02:12 PM
مگر اینکه یک سرور واقعی در لوکال راه اندازی کنید!

الان يكي از دوستانم به صورت كلي رو لب تاپش آپ كرد مشكلي هم نداشت اون هم لوكاله فكركنم بايد appserver رو دوباره نصب كنم
مرسي

sorry4uboth
07-05-2007, 02:19 PM
اسم این برنامه ها روشون هست

شبیه ساز!

بر روی سیستمهای مختلف و تنظیمات و قطعات مختلف خروجی و بازده اونها فرق میکنه ;)

shahab_62s
07-05-2007, 04:46 PM
رفتم ومپ نصب كردم

نام فایل :
نام جدید فایل : 1231230_20070705_1220389248.

Warning: copy(C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\admin.datsogallery.php on line 148

Warning: getimagesize(C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\images.datsogallery.php on line 17

بازم اين ارور

راه حلي نداره يه جوري گولش بزنيم
مطمئني مشكل سخت افزاريه ؟

sorry4uboth
07-05-2007, 05:25 PM
شما دارید با یک سیستم Desktop کار میکنید دوست عزیز نه یک Server ;)

با همون Laptop اگه تونستید انجام بدید

abtin
07-05-2007, 05:29 PM
php.ini رو ويرايش كنين .. عبارت upload_max_filesize رو پيدا كنين و اون مساوي عددي بزرگ بگزارين. ذخيره كنين و يك بار apache رو ريستارت كنين ببينين خوب ميشه ؟

shahab_62s
07-06-2007, 12:14 PM
سلام
مشكل آپلود به صورت كلي حل شد يك بار ديگه نصب كردم و گلوبال ريجستر on بود رفتم تو فايل php.ini درستش كردم هر چند كه فكر كنم اصلا به اون ربطي نداشت !

ولي حالا يه مشكل ديگه فايل تا حدود 20 تا عكس با حجم هفت هشت مگ آپلود ميشه و لي بالاتر كه ميره آپ نميشه .
تو فايل php.ini upload_max_filesize رو هم برابر 200 قرار دادم تو تنظيمات داتسو هم تعداد عكس رو بالا بردم و همچنين حجم فايل رو .

هيچ پيغام خطائي هم نميده اينقدر طول ميكشه و دست آخر The page cannot be displayed البته هارد هم هيچ فعاليتي نميكنه از همون مقعي كه دگمه آپلود رو ميزنم

shahab_62s
07-06-2007, 06:13 PM
سلام
مشكل آپلود به صورت كلي حل شد يك بار ديگه نصب كردم و گلوبال ريجستر on بود رفتم تو فايل php.ini درستش كردم هر چند كه فكر كنم اصلا به اون ربطي نداشت !

ولي حالا يه مشكل ديگه فايل تا حدود 20 تا عكس با حجم هفت هشت مگ آپلود ميشه و لي بالاتر كه ميره آپ نميشه .
تو فايل php.ini upload_max_filesize رو هم برابر 200 قرار دادم تو تنظيمات داتسو هم تعداد عكس رو بالا بردم و همچنين حجم فايل رو .

هيچ پيغام خطائي هم نميده اينقدر طول ميكشه و دست آخر The page cannot be displayed البته هارد هم هيچ فعاليتي نميكنه از همون مقعي كه دگمه آپلود رو ميزنم

كسي بر نخورده با اين مشكل ؟

abtin
07-06-2007, 06:51 PM
شما از appserv استفاده كنيد و upload_max_filesize رو هم 200 بگذاريد ..

اگه درست نشد بهنره روي سرور كار كنيد !

sorry4uboth
07-06-2007, 06:56 PM
مقدار post_max_size رو زیاد کنید

به احتمال زیاد جواب میده

shahab_62s
07-06-2007, 07:37 PM
مقدار post_max_size رو زیاد کنید

به احتمال زیاد جواب میده

اخوي دمت گرم درست شد الانم داره مثل تراكتور كار ميكنه ، كلي حال دادي :)

در ضمن appserver هست ، دست شما هم درد نكنه

nikfar
07-10-2007, 11:22 AM
© 2006-2007 by Andrey Datso

Installation Process...

ERROR: Directory ThemeOffice is unwriteable. 1. datsogallery.png
2. dgpics.png
3. dgcategory.png
4. dgcomment.png
5. dgupload.png
6. dgzipupload.png
7. dgimport.png
8. dgconfig.png
9. dgreset.png
10. dgrebuild.png

Upload above specified files from component into a following directory:
/home/nikfari/public_html//includes/js/ThemeOffice

FINISHED: Image of menu entry 1 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 2 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 3 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 4 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 5 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 6 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 7 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 8 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 9 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 10 has been corrected.
FINISHED: Originals, Medium and Thumbnail directories has been created
آپلود universal - با موفقیت انجام شد
Information: DatsoGallery Multilingual is a native Joomla! gallery component
[ ادامه ... ]

این اروری است که موقع نصب گالر میده و بعد هم میگه گالری نصب شد کجای کار بعدا نقص پیدا میکنه . البته در موقع باز کردن کامپوننت وقتی وارد picture میشم این ارور رو میده

com_datsogallery

Notice: Use of undefined constant _DG_PUBLISHPIC_TB - assumed &#039;_DG_PUBLISHPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 63

Notice: Use of undefined constant _DG_UNPUBLISHPIC_TB - assumed &#039;_DG_UNPUBLISHPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 65

Notice: Use of undefined constant _DG_APPROVEPIC_TB - assumed &#039;_DG_APPROVEPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 67

Notice: Use of undefined constant _DG_ADDNEWPIC_TB - assumed &#039;_DG_ADDNEWPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 69

Notice: Use of undefined constant _DG_EDITPIC_TB - assumed &#039;_DG_EDITPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 71

Notice: Use of undefined constant _DG_DELETEPIC_TB - assumed &#039;_DG_DELETEPIC_TB&#039; in /home/nikfari/public_html/administrator/components/com_datsogallery/toolbar.datsogallery.html.php on line 73

و منو ها رو هم دیگه به صورت ایکون با حروف انگلیسی نا مفهوم نشون میده
ممنون از کمکتون

radmehr
07-10-2007, 12:25 PM
شما نسخه فارسی این کامپوننت رو از سایت ما دانلود و نصب کنید
مشکل حل میشه

nikfar
07-10-2007, 07:16 PM
با سلام
باز هم این ارور رو میده

Notice: Constant _DG_UPLOAD already defined in /home/nikfari/public_html/components/com_datsogallery/language/fa_IR.php on line 358

ولی روی لوکال همچین چیزی رو نشون نمیده
ممنون از کمکتون

radmehr
07-10-2007, 08:24 PM
اون خط رو پاک کنید درست میشه

ninja_esfahan
11-17-2007, 08:32 PM
سلام !
خسته نباشید .
من یه مشکل تو داتسو دارم اونم آپلود بصورت کلی من تمام تاپیک ها رو خوندم و همه رو انجام دادم (php.ini) ولی نمیدونم چرا درست نشد .
من قبلا هم این مشکل رو داشتم ولی فکر میکنم یه کد بود جایگزین میکردیم درست میشد (شاید هم اشتباه میگم) و درست کار میکرد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا اگه میشه کمک کنین !

abtin
11-18-2007, 10:29 AM
چه اروری دریافت می کنین ؟

mhadaily
11-18-2007, 11:52 AM
سلام !
خسته نباشید .
من یه مشکل تو داتسو دارم اونم آپلود بصورت کلی من تمام تاپیک ها رو خوندم و همه رو انجام دادم (php.ini) ولی نمیدونم چرا درست نشد .
من قبلا هم این مشکل رو داشتم ولی فکر میکنم یه کد بود جایگزین میکردیم درست میشد (شاید هم اشتباه میگم) و درست کار میکرد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا اگه میشه کمک کنین !

متن خطا رو بگذارید و یا تصویری ؟؟؟

ninja_esfahan
11-18-2007, 11:58 AM
نام فایل : kancho/
نام جدید فایل : kacho0_20071119_1854588938.

Warning: copy(E:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in E:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> m_datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148

Warning: getimagesize(E:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in E:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> m_datsogallery\images.datsogallery.php on line 17

mhadaily
11-18-2007, 12:09 PM
1- فانکشن copy تو سرور شما غیر فعاله از تابع rename استفاده کن.
2- از کوچک کننده GD استفاده کن. چون یا مسیر Getimage رو درست تعریف نکردی یا اصلا رو سرور وجود نداره.

لطفا جستحو کنید دوست عزیز Warning: getimagesize و Warning: copy ممنون