PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ابشاری حرفه ای

rezamasih
01-17-2012, 01:53 PM
با سلام

دوستان من به دنبال یک منوی آبشاری برای جوملا هستم اما هرچی می گردم اون چیزی را که می خواهم را پیدانمی کنم

همه ی منو ها خیلی غیر حرفه ای هستند

کسی می تواند کمک کند

با امتنان
رضا

مهدی.
01-17-2012, 03:18 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دو نمونه فوق العاده به کد مناسب برای ساتفاده و استاندارد !

و نمونه های دیگر را اینجا کنکاش کنید

برای گرافیک و زیبایی شما باید از طریق قالبتون این زیبایی را اعمال کنید.

برخی از قالبها برای جوملا قابلیت منوی آبشاری را به نمای همان قالب فوق دارند ! بدون استفاده از ماژول خاصی و یا ... ! در خود قالب این منو در نظر گرفته شده است.

اما با ماژولهای بالا میتوانید بسیار زیباتر از چیزی که مد نظر دارید را انجام دهید ! فقط کافیست دانش اندکی از html , css داشته باشید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

rezamasih
01-18-2012, 05:23 AM
دوست عزیز من منوی آبشاری خطی را نیاز دارم

به مانند این سایت

با امتنان
رضا

shmata
01-18-2012, 05:36 AM
این فایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود و در جوملا 1.5 نصب کنید

rezamasih
01-18-2012, 06:11 AM
این فایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود و در جوملا 1.5 نصب کنید

با سلام

دوست عزیز من این ماژول را نصب کردم اما اونچیزی که من می خواستم نبود ممنونم

با امتنان
رضا

مهدی.
01-18-2012, 10:58 AM
سلام

منوهای معرفی شده به شما همگی آبشاری هستند !
افقی و عمودی بودنشان را شما میتوانید در تنظیمات مشخص کنید ! خیلی ساده !

برای زیبایی هم باید خودتان نمای منوها را زیبا کنید و قالب برای منوتون ایجاد کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

rezamasih
01-18-2012, 11:17 AM
بله ممنوننم

فقط نمی شود لطف بفرمایید بگین که چطوری می شود خودم با css این جور منو ها را هم بنویسم

با امتنان
رضا

مهدی.
01-18-2012, 11:26 AM
سلام

اگر دانش کافی داشته باشید میتونید با استفاده از تگهای ul , ol , div و صفتهای خاصی که میتونید برای هر کدام استفاده کنید یک منو ایجاد کنید و یا برای هر کدام از ماژولهای بالا قالب مورد نظر خود را ایجاد کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

rezamasih
01-18-2012, 11:41 AM
ممنونم

تاحدودی با CSS&HTML کار کردم قالب هم بلدم طراحی کنم اما فقط این مورد را نمی دانم که چطوری منوی آبشاری با cssبزنم

اگز بیشتر راهنمای ام کنید واقعا ممنونتان می شوم

لطف بزرگی می کنید

با امتنان
رضا

مهدی.
01-18-2012, 11:59 AM
بهترین آموزش را گوگل میدهد !
بهترین آموزشی هم که گوگل میدهد این هست که نمونه کارهایی را ببینید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

rezamasih
01-19-2012, 06:09 AM
بهترین آموزش را گوگل میدهد !
بهترین آموزشی هم که گوگل میدهد این هست که نمونه کارهایی را ببینید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

آقا مهدی گل

واقعا ممنونم

آدرس دیگری نداری که مثل این جور سایت ها باشد.؟؟

با امتنان
رضا

مهدی.
01-19-2012, 11:08 AM
با کمی جستجو توی گوگل اطلاعات بیشتری و سایتهای بهتری رو میتونید پیدا کنید :) برخی از سایتها البته دسترسی بهشون نیست ! اما توجه کنید برخی از این سایتها با یوزر فیس بوک و همچنین اپن آیدی میتونید لاگین کنید بصورت 3 روزه یا 1 هفته ای تریال استفاده کنید و مطالعه و نمونه دریافت کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست