PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ندادن کاربران ثبت نام شده در صفحه مدیریت

deldoni
01-18-2012, 07:42 PM
با سلام

وقتی کاربری در سایت من ثبت نام میکنه ایمیل براش ارسال میشه ولی نه در مدیریت در قسمت کاربران نمایش داده میشه نه کاربر میتونه وارد بشه وقتی هم دوباره با هون اسم میای ثبت نام کنی میگه شما قبلا ثبت نام کردید این مشکلو چطور میشه حل کرد

P30Yaran
01-18-2012, 08:26 PM
سلام
یه بار ارسال ایمیل رو غیرفعال کنید از بخش پیکربندی (یا تنظیمات کلی) سپس تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
بعد نتیجه رو اعلام کتید

mersad
01-18-2012, 08:38 PM
دروود

از جوملا چه تیمی استفاده میکنید ؟
و چه ورژنی ( دقیق )
از افزونه دیفالت جوملا برای ثبت نام استفاده میکنید ؟
در جداول دیتابیس ببینید کاربر اضافه میشه یا خیر !

شاد و سلامت در پناه ایزد

deldoni
01-19-2012, 02:35 PM
از جوملای همین سایت 1.5.25

بله از افزونه دیفالت جوملای برای ثبت نام استفاده میکنم
جداول دیتابیسو چطور باید ببینم >؟

بله در جداول اضافه میشه

مهدی.
01-22-2012, 09:04 AM
سلام

آدرس سایتتون رو لطفاً قرار بدید!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-22-2012, 11:17 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی.
01-22-2012, 02:08 PM
دوست عزیز فرم عضویت شما کجاست !؟

منظورتون : اشتراک در خبرنامه هست ؟ که در سمت راست سایت هست ؟

یا این : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که برای عضویت در انجمن سایتتون هست !

کدام رو شما میفرمایید !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-22-2012, 04:41 PM
فرم عضویتو من برداشتم چون ایراد داشت الان میذارم برای تست شما

عضویت خود سایت نه انجمن و نه خبرنامه

مهدی.
01-22-2012, 05:21 PM
لطفاً اطلاعات هاست و جوملا را ارسال کنید ! در اولین فرصت بررسی خواهم کرد !

لطفاً آدرس این تاپیک را به همراه رمز عبورهای خود ارسال کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-22-2012, 06:00 PM
ارسال شد ممنون

مهدی.
01-22-2012, 07:31 PM
مشکلتون رو بررسی کردم !

احتمالاً یکسری از افزونه های خاصی نصب کردید و ساختار دیتابیس را بر هم زده اند !

من احتمال میدهم بعد از نصب کامپوننت RSform این اتفاق رخ داده باشه !

دیتابیس شما ضربه خورده و گروه کاربران شما شاخه بندیش از بین رفته ! و خوب پرس و جو انجام نمیشود در جوملا !

یوزرها در جوملای شما ایجاد میشوند ! اما در صفحه مدیریت نمایش داده نمیشود ! اگر آدرس index.php?option=com_users&view=user&task=edit&cid[]=shomareyeid_karbar را با تغییر شماره آیدی کاربر در انتها داشته باشید میتوانید به صفحه مدیریت یوزر وارد شوید ! (یوزرها ساخته میشوند بدون مشکلی !)

برای حل این مشکل باید خودتان مسئولیتش رو قبول کنید و یا از کسی درخواست کنید ! چون بنده خوصله دردسر نداشتم query ندادم در phpmyadmin شما ! اما اگر تمایل دارید اینکار را انجام دهید قبل از هر کاری بکاپ از دیتابیس تهیه کنید و سپس از تاپیکهای زیر استفاده کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تاپیکهایی بودن که مشکلات مشابه شما در آنها موجود بودند ! یکسری دستوراتی را در این تپیکها میبینید که میتوانید بررسی کنید و بسته به دانش خودتان مشکل را حل کنید.

چون ممکن هست کار من باعث مشکل بشه بیشتر از این نمیتونم کمکتون بکنم ! ترجیح میدم خودتان به ادامه کار با راهنماییهای موجود بپردازید !

اما یک پیشنهاد ! جداول مربوط به یوزرهای جوملا را از یک جوملای خام بردارید و از دیتابیس سایت خودتون این جداول را حذف کنید و جداول فوق را در دیتابیس فغلی آپلود کنید ! شاید مشکلتون حل بشه !

acl ها هم جداولی هستند که مربوط به این قسمتها میشوند ! با مطالعه تاپیکهای بالا اطلاعات خوبی پیدا خواهید کرد !

البته شاید افزونه ای نصب دارید و مدیریت کاربران جوملا را احاطه کرده !

لطفاً رمزهای عبور خود را تغییر دهید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-23-2012, 05:32 PM
ممنونم دوست عزیز

deldoni
01-23-2012, 05:58 PM
ظاهرا نسخه جوملای شما 1.5.25 ایراد داره تست کنید خام نصب کردم ارور میده یوذر اضافه میشه ولی وارد نمیشه

مهدی.
01-23-2012, 06:09 PM
من همین الان تست کردم و مشکلی نبود !

نسخه 1.5.25 را نصب کردم و مشکلی نداشت !

شاید مشکل از هاست شماست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-23-2012, 06:29 PM
من نسخه های دیگه رو نصب کردم ایراد نداره این نسخه ایراد میگیره شاید از هاست من باشه یوذر اضافه میشه ولی وارد نمیشه چند نفر دیگه هم دیدم این مشکلو داشتن بازم ممنون از پشتیبانیتون موفق باشید

مهدی.
01-23-2012, 10:25 PM
من دوباره بررسی میکنم !
اگر مشکل فوق موجود باشه گزارش خواهیم کرد.

ممنون از توجه شما دوست عزیز :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-------------------------------------------------------------------------
تست کردم و تصویرش رو قرار میدم براتون که مشاهده کنید !

خوشبختانه مشکلی در نسخه 1.5.25 نبود !
همچنین شایان به ذکر است هم نسخه های ارتقا یافته و هم نسخه های نصب شده خام را بررسی کردم و مشکلی نبود !

اگر مشکل رو دریافتید لطفاً در همین تاپیک بیان کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-24-2012, 08:22 AM
کاربر اضافه میشه ولی وارد نمیتونه بشه از صفحه اصلی اینم تست کنید

مهدی.
01-24-2012, 08:56 AM
مشکلی نبود ! هم از مدیریت وارد شد و هم از بخش کاربری !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

deldoni
01-24-2012, 11:19 AM
موفق باشید

deldoni
01-25-2012, 06:21 PM
مشکل برای ورژن جوملای نیست برای افزونه امنیتی هست که از دستورات اسکیول جلوگیری میکنه

موفق باشید

مهدی.
01-25-2012, 07:41 PM
چه افزونه ای ؟

deldoni
01-26-2012, 06:40 AM
Security - jHackGuard