PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادامه مطلب فقط برای اعضا

crying sphere
01-20-2012, 05:08 AM
سلام

من برای یک مطلب تنظیماتی رو انجام دادم که ادامه مطلب فقط برای اعضا باشه. من در قسمت پارامترها, نمایش لینک های غیر مجاز رو روی بلی و سطح دسترسی مطلب رو روی ثبت شده قرار دادم.
اما الان هر مطلب جدیدی که "ادامه مطلب" داشته باشه, فقط برای اعضا امکان پذیره! در صورتیکه سطح دسترسی روی عمومیه!
من می خوام هر مطلب رو که دوست داشتم, ادامه مطلب برای همه و یا برای اعضا قراربدم.
لطفا راهنمایی کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ممنون
موفق باشید

مهدی.
01-20-2012, 07:49 AM
سلام

از پلاگینها به این جت استفاده کنید تا مطالب خاصی را برای اعضا محدود کنید !

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

crying sphere
01-20-2012, 08:01 AM
ممنون دوست عزیز
من از نسخه 1.5.25 استفاده می کنم. تمامی این تنظیمات رو انجام دادم اما باز هم ادامه مطلبی که می خوام عمومی باشه, برای اعضا میشه. تصویر رو هم قرار دادم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل چیه؟
ممنون

مهدی.
01-20-2012, 08:05 AM
یکبار دیگه ارسال قبلی رو تکرار کنم !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

crying sphere
01-20-2012, 09:55 AM
یکبار دیگه ارسال قبلی رو تکرار کنم !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
تکرار لازم نیست دوست عزیز! شما منظور منو رو متوجه نشدید فکر می کنم.
من الان هر مطالبی رو که درج می کنم, ادامه مطلبش مخصوص اعضا میشه!! درصورتی که من نمی خوام این جوری باشه و فقط اون مطالبی رو که دوست دارم برای اعضا باشه.
می تونید یه سر به سایتم بزنید و ببینید. من فقط می خوام همون مطلبی که توی صفحه اصلی هست, ادامش برای اعضا باشه و بقیه مطالب آزاد باشه. اما این طور نیست.
در ضمن من کامپوننتی یا ماژولی رو پیدا نکردم. شاید نحوه جستجوم بد بوده.
به هر حال ممنون می شم اگه یه راهنمایی درست و حسابی کنین.
موفق باشید

مهدی.
01-20-2012, 08:06 PM
راهنمایی درستی به شما شده !

شما باید از پلاگین بهتری به این منظور استفاده کنید تا این امکان را به شما ارائه دهد با امکانات بیشتر و تنظیمات دقیقتر و کاملتر و ... !

وقتی شما ارزش قائل نمیشید که اون متن رو کامل بخونید من کاری نمیتونم بکنم !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

crying sphere
01-20-2012, 08:16 PM
اگه من متن رو نخوندم پس چطور این کارا رو کردم و عکس هم گرفتم گذاشتم اینجا؟!! من دارم میگم انجام دادم ولی رو همه مطالب اعمال میشه. باز شما هی بگو متن رو دوباره بزنم؟ دوباره بخون!!. دوبار هم دارین میگین از پلاگین استفاده کن, اگه اسمشو بلد بودم بیکار که نبودم بیام اینجا. بجاش اسمشو می گفتین.
نخواستیم.

مهدی.
01-20-2012, 10:15 PM

:)

crying sphere
03-31-2012, 06:53 PM
سلام
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده! لطفا هرکس اطلاعی در این زمینه داره راهنمایی کنه.
ممنون

مهدی.
04-01-2012, 12:52 AM
دوست عزیز به نسخه 2.5 ارتقا بدید ! این ویژگی در نسخه 2.5 هست و میتونید بهتر مدیریت کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

crying sphere
04-01-2012, 01:38 AM
سلام
ممنون از راهنمائیتون. اما مشکلاتی دارم که نمی تونم به 2.5 ارتقا بدم. از جمله اینکه ممکنه بعضی از ماژول ها و کامپوننت ها و حتی قالب سایت در 2.5 پشتیبانی نشه. آیا همین طور نیست؟

mersad
04-01-2012, 07:13 AM
دروود

ارتقا بدید از هر نظر بهتر هست
اول از نظر امکانات دیفالت خود جوملا 2.5
دوم این که به زودی پشتیبانی از جوملا 1.5 لغو میشه ( حدود 3 ماه دیگه )
سوم این که هر روز افزونه ها برای 2.5 در حال به روز رسانی هستند و در حال حاضر هم افزونه های زیادی هست

شاد و سلامت در پناه ایزد