farajian86
01-20-2012, 10:19 AM
درود
مدت زیادی بود که دنبال یک فرم ساز خوب و رایگان میگشتم ودر نهایت بعد از نصب و امتحان فرم سازهایی مثل proforms,rsform,fabrik و چیزهای دیگه بالاخره یک فرم ساز عالی که باجوملا 1.7 هم سازگاره پیداکردم
aicontactsafe
بعضی از امکاناتش رو براتون مینویسم
کاربری ساده و قدرت بالا
امکان ذخیره اطلاعات فرم های پرشده تو دیتابیس
نمایش CAPTCHA
ارسال فرم های پرشده به ایمیل کاربران و مدیر
و...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو اینترنت جستجو کنید نسخه فارسی شده اش رو هم بصورت رایگان پیدا می کنید که قابلیت تاریخ شمسی رو بهش اضافه کردن
دوست داشتم فایل رو براتون آپلود کنم ولی متاسفانه امکان آپلود فایل بسته است و از طرفی مجوز لینک به دیگر فروم ها هم نیست
خواهشی که از آقایون مدیر دارم اینه که برای آپلود فایل یک راه حلی رو درنظر بگیرن
مدت زیادی بود که دنبال یک فرم ساز خوب و رایگان میگشتم ودر نهایت بعد از نصب و امتحان فرم سازهایی مثل proforms,rsform,fabrik و چیزهای دیگه بالاخره یک فرم ساز عالی که باجوملا 1.7 هم سازگاره پیداکردم
aicontactsafe
بعضی از امکاناتش رو براتون مینویسم
کاربری ساده و قدرت بالا
امکان ذخیره اطلاعات فرم های پرشده تو دیتابیس
نمایش CAPTCHA
ارسال فرم های پرشده به ایمیل کاربران و مدیر
و...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو اینترنت جستجو کنید نسخه فارسی شده اش رو هم بصورت رایگان پیدا می کنید که قابلیت تاریخ شمسی رو بهش اضافه کردن
دوست داشتم فایل رو براتون آپلود کنم ولی متاسفانه امکان آپلود فایل بسته است و از طرفی مجوز لینک به دیگر فروم ها هم نیست
خواهشی که از آقایون مدیر دارم اینه که برای آپلود فایل یک راه حلی رو درنظر بگیرن