ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن اطلاعات خاص به هر یوزر

mahdi.manian
01-20-2012, 11:26 AM
با سلام.

من جوملا 1.7 برای یکی از نمایندگی های ایران خودرو نصب و طراحی کردم ام. حالا مسئولان ایران خودرو از من می خواهند که وقتی یکی یک خودرو می خره ، من یا یکی از کارمندان وارد جوملا شویم و یک یوزر بسازیم. تا اینجا مشکلی نیست. بعد از ساختن یوزر می خواهند که من برای هر یوزر یک سری اطلاعات وارد کنم تا وقتی آن یوزر وارد سایت می شود ، آن اطلاعات را ببیند.

مثلا یکی یک ماشین می خره حالا میاد توی سایت تا ببینه پلاکش اومده یا نه. ما می خواهیم وقتی هر یوزری وارد می شود ، صفحه ی مخصوص به خودش را ببیند. یعنی ما باید یک صفحه بسازیم و آن را به آن یوزر وصل کنیم. یعنی اگر 1000 تا یوزر باشد ، باید 1000 صفحه بسازیم و به هر کدام وصل کنیم.

در ساختن این صفحات هیچ مشکلی نیست.حالا سوال این است که چطوری این صفحات را به یوزر ها وصل کنیم؟

من نیز از Community Builder استفاده می کنم. می خواهم این کار به ساده ترین شکل باشد تا با یک آموزش ساده به کارمندان این شرکت ، کار انجام شود.

با تشکر.

P30Yaran
01-20-2012, 11:49 AM
سلام
دوست عزیز فکر کنم با افزونه jomsocial بتونید این کار رو انجام بدید
اما این افزونه تجاری هست و باید لایسنسش رو بخرید

توضیحات تکمیلی :

سیستم ساخت شبکه اجتماعی و دوست یابی حرفه ای جوم سوشیال فارسی (JomSocial Farsi)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برخی امکانات کامپوننت جوم سوشیال فارسی به شرح زیر میباشد:

امکان استفاده از دیتابیس کاربرانی که تا به حال از سیستم عضویت خود جوملا عضو شده اند
امکان حذف فوتر افزونه No "Powered by JomSocial.com" link back
متن باز کامل. Full Open Source
امکان تبدیل (convert) تمامی اطلاعات کاربران برای سایت هایی که مدیرانشان از سیستم CB استفاده میکردند .
راه اندازی شبکه اجتماعی اینترنتی در بستر جوملا و وب سایت شما با تمامی امکانات (social Network )
سئو خوب و Google MAP
قابلیت شخصی سازی طراحی و شکل بندی بسیار راحت (flexible-designs)
گالری تصاویر با سیستم نظرات و امکان دسته بندی و مدیریت عکسها
گالری فایلهای ویدیویی با امکان اشتراک گذاری در دیگر شبکه های و رمز گذاری و امکان دسترسی برای اعضای خاص
iTunes و اشتراک گذاری و پخش فایلهای صوتی
ایجاد و مدیریت گروه های مختلف کاربری و صفحات مخصوص گروه ها با تمامی امکانات
مدیریت پیش رفته کاربران - امکان درجه بندی و رتبه دهی به کاربران و توضیح فعالیت ایشان در سیستم
سیستم دوست یابی به همراه امکان دعوت ایمیلی دوستان به وب سایت شما و امکان جستجوی برای یافتن دوستان جدید و ....
مدیریت و اعلام رویداد ها و برنامه ها
سازگاری کامل با انجمن ساز کیوننا , my blog
سیستم پیام خصوصی بسیار کامل و پیشرفته برای اعضا و کاربران
امکانات پیشرفته شخصی سازی پروفایل هر کاربر برای خودش
امکان ایجاد ارتباط بین دیگر شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر و . . .
سازگاری کامل با seyret
امکان سیستم چت
ست کردن فید در دسته بندی های گوناگون - RSS
امنیت بالا و بروز رسانی های امنیتی

mahdi.manian
01-20-2012, 12:19 PM
با Community Builder نمی شه این کارو کرد؟

یکی گفت که با سیستم تیکتینگ این کار امکان پذیر است.

لطفا بهترین سیستم تیکتینگ (رایگان) را معرفی کنید.

با تشکر.

P30Yaran
01-20-2012, 02:58 PM
سلام
مدیران گفتن لینک به سایت دیگه ای ندم واسه همین واست پیام خصوصی ارسال کردم اما نشد
پیام خصوصیت پر هست (قابل توجه مدیران)
مجبورم لینک بزارم

معرفی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود از سایت سازنده + فقط عضویت رایگان میخواد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

**به كپي رايت اين مطلب نگاه مي كرديد آدرس سايت جوملا فارسي )مامبولرن)رو زده بود

mahdi.manian
01-20-2012, 03:47 PM
من این کامپوننت را دارم ولی نمی دونم چطوری مشکلم را باهاش حل کنم.

لطفا آموزشی بدید. با تشکر.

علیرضا
01-21-2012, 01:27 AM
سلام

ممکنه کامپوننت های تیکت کار شما رو راه بندازه.
rs ticket pro سیستم تیکت قوی ای هست.
نسخه دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

kianesfahan
01-21-2012, 03:53 AM
سلام

ممکنه کامپوننت های تیکت کار شما رو راه بندازه.
rs ticket pro سیستم تیکت قوی ای هست.
نسخه دمو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

درود

دوست عزیز نسخه فارسی این کامپونت را سراغ ندارید ؟
یا حتی المکان قسمت کاربری فارسی باشه ؟
و از کجا میشه این کامپونت را دریافت کرد ؟

P30Yaran
01-21-2012, 04:04 AM
دوست عزیز به دلیل اینکه این محصول تجاری هست در این انجمن پشتیبانی نمی شود (بنابرقوانین)

من لینک دانلودش رو براتون پیام خصوصی کردم !
موفق باشید

iMohammad
01-21-2012, 06:35 AM
دوست عزیز از جوم ریپورت استفاده کنید، کار شما رو راه میندازه

علیرضا
01-21-2012, 07:10 AM
سلام

دوست عزیز نسخه فارسی این کامپونت را سراغ ندارید ؟
یا حتی المکان قسمت کاربری فارسی باشه ؟
من قبلا (3 ماه) از سایت اصلی آن را خریدم و فارسی نیز کردیم.

و از کجا میشه این کامپونت را دریافت کرد ؟
این کامپوننت را می توانید از سایت سازنده بخرید، من می تونم براتون این کار رو بکنم.

یا حق