PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت از وردپرس به جوملا

bata.ir
01-20-2012, 07:49 PM
با سلام

سایت من : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با 15 هزار مطلب
میخواهم از وردپرس به جوملا مهاجرت کنم
آیا میشه دیتا بیس و مطالب را ایمپورت کرد به جوملا بصورت کامل ؟
اساتید جوملا با اموزش کامل لطفا راهنمایی کنید که به خانواده شما بپیوندیم

sahama
01-21-2012, 07:06 AM
با سلام
دقیقا چه چیزی رو می خواهید منتثل کنید؟
کاربران؟
دسته بندی مطالب؟
یا فقط مطالب؟

به هر حال مطالب زیادی در اینترنت موجود است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=en&safe=off&client=firefox-a&hs=03V&pwst=1&rls=org.mozilla:fa:official&sa=X&ei=KGMaT7rEKsfxggeisNGkCw&ved=0CBwQvwUoAA&q=HOW+TO+CONVERT+WORDPRESS+TO+JOOMLA&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=d19a9f4df8654033&biw=1024&bih=639
و همین طور می تونید دستی و خودتون این کار رو انجام بدید (با استفاده از دستورات پایگاه داده) که البته مشکل و وقت گیر است

bata.ir
01-21-2012, 10:12 AM
دوست عزیز تشکر از راهنمایی شما
میخواهم 15000 مطلب سایت باتا را با کل فرمتی که الان هست با عکساش انتقال بدم

مهدی.
01-21-2012, 10:18 AM
سلام

به این منظور باید آشنایی نسبتاً کاملی از هر دو سیستم داشته باشید !

تنها انتقال مطالب مهم نیست ! و آدرسهای سایت شما و ... نیز مهم خواهند بود ! ضمن اینکه مطالب در ووردپرس بر اساس مجموعه بندی خاصی هستند و در جوملا به شیوه دیگری !

پیشنهاد میکنم از یک متخصص درخواست کنید !

در صورت لزوم با ایمیل info(at) mambolearn.com تماس حاصل فرمایید تا برآورد هزینه شود.

البته پیشنهاد دیگر بنده استفاده از کامپوننت ووردپرس در جوملا هست و دیتابیس ووردپرس خود را به این کامپوننت متصل کنید و مطالب را نمایش دهید ! این کامپوننت تجاری هست و باید خریداری کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست