توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در مديريت ماژولها
elyastel
01-21-2012, 11:20 AM
سلام
من يه مشكل جديد براي مديريت ماژولهام پيش اومد، البته فكر ميكنم از وقتيكه يه موقعيت جديد براي ماژولها بنام (underheader) ايجاد كردم اين اتفاق افتاد بطور مثال وقتي وارد مديريت ماژولها ميشم و ميخوام يه ماژول (مثلا" ماژول ورودي كاربران ) رو اديت كنم شكل زير در صفحه پديدار ميشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منتطر راهنمائيهاي ارزنده شما هستم.
sahama
01-21-2012, 12:38 PM
با سلام
احتمالا شما با یونیکد مشکل دارید
بررسی کنید که ماژولی که استفاده می کنید و همچنین پایگاه داده شما utf-8 باشد
مورد دیگه اینکه شما موقعیت رو در کجا و به چه شکل ایجاد کردید؟
elyastel
01-21-2012, 01:15 PM
سلام
بايد عرض كنم كه : فكر نكنم از خود ماژول باشه چون اين ماژول كه يك اسلايد شو است همينك در قسمت left در سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فعال است ،
اما اينكه فرموده بد يد موقعيت را در كجا وچكونه در ست كردم با يد بگم كد محل جديد را كه در زير نمايش داده شده را در index.php اضاف كرده وسپس آنرا در قسمت position در فايل templateDitails اضافه نمودم .
دو سوال:
اگه فرض بر اين باشد كه اشكال از اين ماژول جديد(اسلايد شو) است ،؛ چرا بقيه ماژولها قابل مديريت نيستند؟
راستي ازكجا چك كنم پايگاه داده utf باشد؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منتظر راهنمائيهاي ارزنده شما هستم
با تشكر
sahama
01-22-2012, 06:38 AM
با سلام
خوب طبق گفته خودتون تنها کاری که کردذه اید ایجاد یه موقعیت جدید در قالب بخش سایت ایجاد کرده اید با نام underheader :
چند تا بحث:
1- چرا این موقعیت در سایت شما دیده نمی شه؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2 - index.php که در اون تغییرات رو ایجاد کرده اید در چه مسیری قرار داره ؟ چون ما تعداد زیادی index.php در جوملا داریم
2 - کد هایی رو که ایجاد کرده اید برگردونید به حالت عادی و ببینید که مشکل حل می شه یا نه
2- قالبی رو که دستکاری کرده اید غیر فعال کنید و از قالب پیشفرض استفاده کنید و ببینید که آیا مشکل همچنان وجود داره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.