توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد طراحی سایت
deldoni
01-22-2012, 01:26 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
من میخوام کارمو حرفه ای با جوملای شروع کنم برای همین چند تا سوال داشتم که خواهش دارم همه دوستان و مدیران راهنمایی کنن
آیا جوملا مدیریت محتوایی هست که بتونه تمام نیازهارو برطرف کنه برای طراحی همه نوع سایتی در سطح حرفه ای ؟
برای راه اندازی سایت حرفه ای بنا به خواستمون با توجه به اینکه برخی افزونه ها هم نداشته باشه که ما لازم داریم برای راه اندازی سایت از صفر تا صد یک سایت حرفه ای باید تسلط به چه برنامه هایی داشته باشم ؟(طراحی قالب _ افزونه نویسی _نگهداری سایت _ امنیت )
آیا سایت های بزرگ هم از جومای استفاده میکنند ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
P30Yaran
01-22-2012, 01:42 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
من میخوام کارمو حرفه ای با جوملای شروع کنم برای همین چند تا سوال داشتم که خواهش دارم همه دوستان و مدیران راهنمایی کنن
آیا جوملا مدیریت محتوایی هست که بتونه تمام نیازهارو برطرف کنه برای طراحی همه نوع سایتی در سطح حرفه ای ؟
برای راه اندازی سایت حرفه ای بنا به خواستمون با توجه به اینکه برخی افزونه ها هم نداشته باشه که ما لازم داریم برای راه اندازی سایت از صفر تا صد یک سایت حرفه ای باید تسلط به چه برنامه هایی داشته باشم ؟(طراحی قالب _ افزونه نویسی _نگهداری سایت _ امنیت )
آیا سایت های بزرگ هم از جومای استفاده میکنند ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
سلام
1- من قبلاجوملا-دیتالایف - وردپرس - نیوک evo-cms رو کارکرده بودم اما دیتالایف رو انتخاب کردم و خیلی باهاش کارکردم اما به یه مشکلاتی برخوردم و رفتم سراغ سیستم های دیگه و تازه فهمیدم بهترین سیستم همون جومــلا هست قبلا به صورت مبتدی باهاش کارکرده بودم اما دوباره به صورت حرفه ای کار باهاش رو شروع کردم ! من میتونم بهتون قول بدم که بهترین سیستم جوملاست !
2- برای طراحی قالب نیاز به دانش طراحی با جوملا - کدنویسی با html, cssهستید و هرنوع افزونه ای بخوای در مدیریت جوملا موجود هست منظورم joomla.org هست ! اگه نبود می تونید خودتون افزونه رو طراحی و کد نویسی کنید
3-من سایتهای زیادی دیدم که از جوملا استفاده کردن - نمونش شبکه سه tv3.ir
موفق و پیروز باشید
kianesfahan
01-22-2012, 04:07 PM
درود
دوست عزیز در خیلی از انجمن ها و در خیلی از سایت ها از قدرت جوملا ذکر شده است . جوملا بسیار قدرتمند میباشد و شما هر سایتی را که فکر را بکنید می توانید با جوملا راه اندازی کنید .
با جوملا پیشرفت ترین سایت ها را می توانید راه اندازی کنید . قدرت جوملا را با زیبایی هماهنگ کنید .
برای حرفه ای شدن در جوملا باید به زبان های Html - css - php اشنایی داشته باشید و همچنین به بررسی هسته جوملا بپردازید . البته هسته جوملا با php میباشد .
در مورد افزونه نویسی هم همان طور که ذکر کردم باید با هسته جوملا آشنا باشید .
در مورد سایت ها بنده فقط چند سایت را نام میبرم که شما را نا خدا آگاه به سمت جوملا میکشد :
سایت سازمان ملل - سایت برج ایفل - پرتال ایران - سایت های شبکه سیمای جمهوری اسلامی ایران - سایت جناب اقای حداد عادل - سایت اکثر شرکت ها و بسیار سایت دیگر
آیا این موارد دلیل محکمی برای استفاده از سیستم قدرتمند جوملا نبوده است ؟
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.