PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطلب ثابت در تمامی صفحات و قسمت های سایت

crying sphere
01-22-2012, 02:58 PM
سلام
من می خوام یه مطلب رو توی تمامی صفحات و قسمت های سایت داشته باشم. اگه به سایتم مراجعه کنین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>), من می خوام مطلب حماسه, مدیریت حوزه ها و پایگاه های بسیج - ویرایش 3.3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توی تمامی صفحات ثابت باشه و کاربر به هر صفحه یا بخش سایت که رفت, این مطلب در بالای سایت ثابت باشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنین, چون کارام لنگ همینه
ممنون
موفق باشید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
01-22-2012, 05:31 PM
سلام

با استفاده از یک موقعیت ماژول در جای مورد نظر خود میتوانید این مطلب را در یک ماژول خاص منتشر کرده و در موقعیت مورد نظر نمایش دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

crying sphere
01-22-2012, 06:23 PM
سلام

با استفاده از یک موقعیت ماژول در جای مورد نظر خود میتوانید این مطلب را در یک ماژول خاص منتشر کرده و در موقعیت مورد نظر نمایش دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این ماژول موقعیت چیه؟ میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟ چون من تازه کار هستم و زیاد با این موارد آشنا نیستم.
خیلی ممنون

مهدی.
01-22-2012, 07:38 PM
در قالبها شما موقعیتهای مختلف ماژول دارید ! این موقعیت های ماژولها در واقع نمایش دهنده ماژولهای شما هستند که در مدیریت ماژول ها وجود دارند !

مازولها نمایش دهنده هرچیزی در سایت هستند !

اگر تازه کار هستید باید کتاب را بخوانید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست