توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن کادر دور محتوا
farajian86
01-22-2012, 03:39 PM
سلام
چطور میشه دور محتوا کادر انداخت . میخام یه چیزی مثل این سایت باشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته از منوی بالای این سایت یک گزینه رو انتخاب کنید تا محتواهایی رو که دورشون کادر هست ببینید
مهدی.
01-22-2012, 05:30 PM
سلام
با استفاده از پسوند کلاس ماژول میتونید اینکار را انجام بدید !
اما راه بهترش هم اینه که کامپوننت محتوا را برای article اختصاصی کنید و برای خود این قسمت را ویژه کنید ! (برای قالبتون البته منظورم هست!)
اینکار به هر حال نیاز به دانش کافی در طراحی وب داره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
farajian86
01-22-2012, 08:35 PM
مقدور هست یک کامپوننت محتوا که این تغییرات توش انجام شده رو قرار بدید
منظور اینه که توی این کامپوننت div هایی رو برای قرار دادن تصویر برای 4 طرف محتوا و 4 گوشه (برای انحنا ها ) در نظر گرفته باشه و در نهایت خودم تصویر های مورد نظرم رو جایگزین کنم
اگر نیاز به ویرایش کردنش هم باشه اون رو باقالبی که در حال حاضر دارم هماهنگ میکنم
ممنون میشم اگر این لطف رو داشته باشید
shmata
01-22-2012, 08:58 PM
شما باید این کارها رو انجام بدید
در فایل index.php قالب خط زیر را قبل موقعیت component کپی کنید
<div id="border">
و خط زیر را بعد از موقعیت component
</div>
حالا باید فایل template.css را بازکنید و خط زیر را به انتهای آن اضافه کنید .
#border{border:1px solid #777;}
شما میتوانید کد رنگ را عوض کنید یا به جای دستور border از background استفاده کنید .
farajian86
01-22-2012, 09:14 PM
سپاس
اما من در حال حاضر از helix framwork دارم استفاده میکنم , وبه این دلیل تو فایل index چنین چیزهایی نیست
و به نظرم تنها راه حل ویرایش کامپوننت محتوا هست
shmata
01-23-2012, 05:51 AM
در Helix Framework باید به آدرس
JoomlaRoot\plugins\system\helix\layout\content.php
بروید و به فایل content.php اون تک div ای که در پست قبلی خدمتتون عرض کردم اضافه کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.