توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اشکال در نمایش مطالب
dr.jahangard
01-23-2012, 09:12 AM
سلام دوستان
من تو سایتم دارم یک سری مطالب به صورت صفحه بندی منتشر می کنم !
ویرایش گر هم همون پیش فرضه !
تو این صفحه 2 تا مشکل وجود داره : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
1 - همونطور که می بینید خطوط از سمت چپ خارج شدن
2 - دو خط پایانی که در ویرایش گر تایپ شده در front end اومده بالای صفحه ( پایین امتیاز دهی )
فکر نمی کنم به خاطر قالب باشه : چون هم قالب رو عوض کردم و هم اینکه در صفحات دیگه همچین مشکلی وجود نداره :question: :question:
مهدی.
01-23-2012, 09:52 AM
سلام
قبل از ارسال مطلب یکبار متن را در فایل notepad وارد کنید و سپس از notepad به ویرایشگر انتقال دهید !
و یا اینکه در microsoft word یکبار روی normal کلیک کنید تا استایل کل متن عادی و بدون کدهای اضافه شود (البته باز هم ممکن هست استایلهای اضافه همراه متن شما منتقل شود !
بهتر است کلاً از ویرایشگر برای نوشتن استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mehrdad22
01-23-2012, 12:12 PM
سلام به همه دوستان
جوملای من 1.5.22 هستش
من تازگی ها به یه مشکلی برخوردم هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
وقتی که ما ادامه مطلب میذاریم یه خط چین قرمز رنگ ظاهر میشه دیگه ، اول واسه منم همینطور بود ولی چند روزه به جای خط چین قرمز ، یه خط خاکستری ممتد میاد و وقتی هم که ادامه مطلب میذارم اصلا ترتیب اثر نمیده انگار نه انگار که ادامه مطلب گذاشتم ، و مطالب همونطوری نمایش داده میشن
ممنون میشم کمکم کنید
shmata
01-23-2012, 01:07 PM
سلام به همه دوستان
جوملای من 1.5.22 هستش
من تازگی ها به یه مشکلی برخوردم هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
وقتی که ما ادامه مطلب میذاریم یه خط چین قرمز رنگ ظاهر میشه دیگه ، اول واسه منم همینطور بود ولی چند روزه به جای خط چین قرمز ، یه خط خاکستری ممتد میاد و وقتی هم که ادامه مطلب میذارم اصلا ترتیب اثر نمیده انگار نه انگار که ادامه مطلب گذاشتم ، و مطالب همونطوری نمایش داده میشن
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز شما باید سوالتون رو در یک تاپیک جدید مطرح کنید
از منوی محتوا / مدیریت مطلب / پارامترها / ادامه مطلب... لینک برروی نمایش تنظیم کنید
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید .
mehrdad22
01-23-2012, 01:20 PM
سلام
ببخشید ، نخواستم یه تاپیک جدید ایجاد کنم دیگه!! آخه سوالم زیادی هم بی ربط به موضوع تاپیک نبود!
در ضمن همون روی نمایش تنظیم بود! مشکلم همینجاست دیگه ، روی نمایش تنظیمه ولی نمایش نمیده
shmata
01-23-2012, 01:27 PM
سلام
ببخشید ، نخواستم یه تاپیک جدید ایجاد کنم دیگه!! آخه سوالم زیادی هم بی ربط به موضوع تاپیک نبود!
در ضمن همون روی نمایش تنظیم بود! مشکلم همینجاست دیگه ، روی نمایش تنظیمه ولی نمایش نمیده
در همان قسمت پارامترها , نمایش خبر در خروجی سایت را چک کنید برروی خلاصه متن باشد.
mehrdad22
01-23-2012, 04:03 PM
مرسی از اینکه جواب میدید
درسته روی خلاصه متنه!!!
همه چی درسته ولی نمایش داده نمیشه، روی یه قالب دیگه هم امتحان کردم باز نشد
shmata
01-23-2012, 06:50 PM
چک کنید ببینید در css به اون قسمت ها display:none یا Overflow:hidden یا width , height نداده باشید که جلو نمایش دادنش رو بگیره .
mehrdad22
01-24-2012, 09:06 AM
سلام
مرسی
چطوری این کار رو میکنن ؟ منظورم اینه که css رو چطوری چک کنم؟
مهدی.
01-24-2012, 09:12 AM
فایرباگ !
یا دولوپر آی ای !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mehrdad22
01-24-2012, 11:53 AM
مرسی دوستان
حل شد ، یعنی دلمو زدم به دریا و از اول شروع به کار کردم
یه هفته بود داشتم روش کار میکردم!!!!!
ببخشید که وقتتون رو گرفتم
ممنونم از همتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.