توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : « آیتمهای مرتبط » را تجربه کنید !!
webpen
01-09-2007, 10:38 PM
من نفهمیدم هر چی تاپیک زدم در مورد این آیتمهای مرتبط چرا هیشکی توجه نکرد! ;)
سایتهای حرفهای رو نگاه کنید اغلب بخش آیتمهای مرتبط رو دارند . این بخش کمک زیادی به بالا رفتن علاقمندی به سایتتان و بازدیدکنندگان شما خواهد داشت. باور کنید!!
اما من میخوام یه مامبوت معرفی کنم (ماژولش هم هست البته) که در این مورد خیلی کارایی داره! و از سویی گرفتاریهای ماژول پیش فرش مامبو رو هم نداره. مهمترینش اینه که واقعا آیتمهای مرتبط رو نشون میده!
تنها کاری که باید بکنید اینه!! مامبوت رو دانلود کنید، نصبش کنید و فعالش کنید. لذتشو ببرید!!
حالا کاری که میکنید اینه که برای هر پست چند تا کلمه کلیدی وارد کنید. اینجوری!! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر یه جوونمرد اینو فارسی هم کنه دعاش میکنیم!
دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
javad583
01-09-2007, 11:21 PM
دوست عزیز همون "مطالب مرتبط" مامبو هم بر اساس KeyWord کار میکنه! خب شما این کلمات کلیدی رو برای همون ماژول پیشفرض مامبو تنظيم کن. حداقل دردسرش هم کمتره ......
webpen
01-10-2007, 06:24 AM
نه اصلا خوب کار نمیکنه!
تو وبلاگ ها نگاه بکنید؛ سایت ایرنا رو هم مدت را به خاطر همین مسخره می کردن! نتایج خیلی بی ربطه... ضمن اینکه تنظیمات خاصی نداره.
اما این مامبوت فوق العاده است. میتونید در اشکال مختلف ایتم های مرتبط رو نشنون بدید. بالای متن، زیر ، چپ، راست. اینور، اونور...
میشه عنوان و بخش از خلاصه متن (با عکس) رو نمایش داد (شبیه بیبیسی فارسی)
میتونید همزمان لینکهای مشابه، عکسهای مشابه (در صورت نصب یکی از گالریها) دانلودهای مشابه (در صورت نصب سیستم دارنود Remository) و منوای مشابه و ... نمایش بدید.
و تعداد زیادی آیتم دیگه...
از دست ندهیدش
آیتم های مرتبط یک ماژول خفنه که فقط براساس کلیدوازه کار میکنه
مثلا اگر شما موضاعاتی با کلیدواژه "مامبو" داشته باشید تمام انها نمایش داده می شود. برای استفاده از این ماژول شما باید کلیدوازه های درستی را وارد نمایید تا تداخلی ایجاد نشود.
موفق باشید
webpen
01-10-2007, 11:03 AM
چقدر خفنه!؟
با این مامبوت قابل مقایسه نیست! (چنانچه گفتم این مامبوت هم نیاز به کلمات کلیدی داره) ولی امکاناتش خیلی بیشتره...
باید نصب کنید...
art7th
01-10-2007, 02:21 PM
چقدر خفنه!؟
با این مامبوت قابل مقایسه نیست! (چنانچه گفتم این مامبوت هم نیاز به کلمات کلیدی داره) ولی امکاناتش خیلی بیشتره...
باید نصب کنید...
آیا امکان ***** کردن بعضی از واژه ها را میدهد!؟
برای مثال من برای تمامی مطالب وب سایتم برای اینکه با موضوع سینما ایندکس بشن از واژه "سینما" استفاده کردم!
آیا میهش کاری کرد که سینما را ایندکس نکنه!؟
ارادتمند ، بهمنی
webpen
01-10-2007, 03:55 PM
من هم همین مشکل رو داشتم. خوشبختانه بله ! این یکی از مزیتهای عالی این مامبوت هست
art7th
01-10-2007, 06:38 PM
من هم همین مشکل رو داشتم. خوشبختانه بله ! این یکی از مزیتهای عالی این مامبوت هست
بسیار عالی!
اگر خوشمان بیاید شروع می کنیم به فارسی کردنش!! و بعد هم ارائه به تیم مامبولرن (البته قول نمی دهیم باید چک کنیم! )
ارادتمند بهمنی
webpen
01-10-2007, 08:26 PM
البته لزوما نیازی به استفاده از نسخه فارسی نیست. ولی خب راهنمای خیلی خوبیه. اگر زحمت کشیدی ماژولش رو هم فارسی کن...
واقعا عالی کار میکنه. با توجه به امکان ***** کردن برخی کلمات آیتمها تا 90 درصد کاملا به هم ربط دارند.
art7th
01-11-2007, 07:06 AM
البته لزوما نیازی به استفاده از نسخه فارسی نیست. ولی خب راهنمای خیلی خوبیه. اگر زحمت کشیدی ماژولش رو هم فارسی کن...
لینک ماژوال رو بدید لطفاً؟!
ارادتمند ، بهمنی
firoozmandan
01-11-2007, 07:09 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام تمام موارد اينجاست
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.