PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخام زیر عکس های محصولاتم قیمت بزنم مثل این سایت ، چیکار باید بکنم؟

farhad61
01-23-2012, 12:38 PM
سلام یه سری محصول دارم که عکس های اون رو آماده کردم( در این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) و میخام که قیمتش رو زیرش بنویسم باید چه کاری انجام بدم ؟ یه نمونه که دیدم این هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه راه حل بهتری دارید هم ممنون میشم بهم بگید

shmata
01-23-2012, 01:11 PM
این کار رو میخواهید در افزونه خاصی انجام بدید ؟
از چه افزونه ای استفاده کردید ؟ و در کجا تمایل دارید این اتفاق بیوفته در لینکی گذاشتید قیمت هم موجوده.

farhad61
01-23-2012, 02:47 PM
والا توی خود افزونه ایی که روی سایتم هست میخام انجام بدم یعنی توی خود سایت افزونه هم اسمش هست pq_frequent (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=pq_frequent&client=0)
اگه لطف کنید و به آدرسی که توی ادامه سوالم کرده بو.دم برین میبینید که در اون سایت عکس محصول وجود داره و خیلی ساده قیمت های انواع درجه 1 تا ئرجه 4 همون محصول زیر هم نوشته شده . من هم میخام با همچین سیستمی قیمت اجناس خودم رو زیر هر کدوم بنویسم ( البته محصولات من دقیقا کاشی و سرامیک هست مثل سایتی که واستون گذاشتم )

safajuy
01-24-2012, 08:34 PM
سلام

منظورمون اينه كه عكس هايي كه گذاشتيد رو با چه افزونه اي گذاشتيد؟

براي اين عكس ها از افزونه اي خاص استفاده كرديد يا اينكه فقط تصاوير رو توي مطالب وارد كرديد؟

موفق باشيد

farhad61
01-25-2012, 01:41 PM
والا افزونه رو یکی از دوستام گذاشت
من میخام یه صفحه مثل این داشته باشم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

عکس کاشی باشه و قیمتش هم مثل همین زیرش باشه اگه به صورت شکیل تری هم بشه درستش کرد خیلی خوب میشه

عکس مربوط به این سایت هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>