PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا برروی پلسک

rezamasih
01-24-2012, 12:19 PM
با سلام

دوستان من می خواهم جوملا را در سرور پلسک نصب نمایم اما نمی شود

توی خیلی از انجمن ها گشتم اما مشکل را پیدا نکردم

می شود یکی از دوستان تمامیه مراحل نصب را توضیح دهد

از پریمژن ها گرفته تا پاک کردن پوشه installation

با امتنان
رضا

jalal_iranian
01-24-2012, 01:23 PM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk

یا علی

rezamasih
01-25-2012, 11:42 AM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نصب_جوملا_1.5_فارسی_در_Plesk (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk)

یا علی

با سلام مجدد

دوست عزیز من جوملا را نصب کردم می دانم چطوری کار می کند

اما 2تا مشکل بزرگ است

1)زمانی که جوملا را نصب می کنم فایل configuration.php اطلاعات Database در آن قرار نمی گیرد و می بایستی به صورت دستی فایل configuration.phpرا ویرایش کرده و اطلاعات را درآن قرار داد.
2)زمانی که کار های موارد 1 را انجام می دهم نمی توانم هیچ کدام از ماژول ها و یا کامپوننت ها را نصب کنم

پریمژن هایم هم همگی درست هستند

حتی اگر لازم باشد حاضرم هاستم را در اختیار دوستی بزارم تا کمکم کند

با امتنان
رضا

shmata
01-25-2012, 12:07 PM
برای اینکه بتونید بعد از ویرایش فایل configuration.php آن تغییرات ذخیره کنید در plesk باید آن فایل را انتخاب کنید و permission اش را 777 ست کنید .

rezamasih
01-26-2012, 06:04 AM
برای اینکه بتونید بعد از ویرایش فایل configuration.php آن تغییرات ذخیره کنید در plesk باید آن فایل را انتخاب کنید و permission اش را 777 ست کنید .
دوست عزیز

توی سرور پلسک من فایل فوق را برروی full controler قرار می دهم

یا شایدم من اشتباه این کار را انجام می دهم

با امتنان
رضا

firoozmandan
01-31-2012, 02:02 PM
سلام
در صورتی که full permission ست میکنید و همچنان مشکل دارید ممکن است مشکل از owner & group فایل و فولدر های شما باشد در اینصورت از پشتیبانی هاست بخوایید که این مورد را بررسی کنند.

یا علی