PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای تغییر در قالب مامبو4.6

tabatabaey
01-10-2007, 06:54 PM
سلام دوستان خسته نباشید
من میخام در بالای ستون چپ این قالب دقیقا همونجایی که بطور پیش فرض منوی جستجو و نکته ها قرار گرفته یک عکس با اندازه عکسی که در بالای ستون راست قرار داره و دقیقا در همان موقعیت تاپ ( پس از حفظ ماژول نکته ها و جستجو ) قرار بدم لطفا بگید باید از چه کدی استفاده کنم و کد مورد نظر رو دقیقا در کدووم قسمت از سی اس اس و اچ تی ام ال قرار بدم .
از لطفتون متشکرم

firoozmandan
01-11-2007, 04:56 AM
سلام دوست من

آقاي طباطبايي

موردي كه اشاره كردين با تغيير در فايل index.php قالب امكان پذير هست . اضافه كردن تصوير كار خاصي نداره و با تگ img ميتونيد تصوير مورد نظر رو اضافه كنيد.

پيشنهاد ميكنم براي تسلط بيشتر روي HTML & CSS آموزش هاي زير رو ببينيد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از تسلط روي اين 2 مقوله ميتونيد با آموزش هاي موجود در سايت مامبولرن قالبهاي مورد نظرتون رو از پايه بسازيد .

يا علي

tabatabaey
01-11-2007, 08:52 AM
سلام جناب فیروزمندان
ممنون از پاسختون البته من قبل از دریافت راهنمایی شما تونیستم مشکل رو حل کنم اما الان اگر براتون مقدوره لطف کنید نگاهی به سایتم کنید و بگید هر دو تصویر در بالای ستونههای سمت چپ و راست چطور وسط تر قرار میگیرند ! الان هردو چپ چین هستند اما من کدخاصی برای این منظور پیدا نکردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متشکر از لطف شما و البته ممنون از لینکهای بسیار مفیدی که معرفی کردید