توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال 777؟! عدم نمایش ماژول؟ مدیریت ناقص جوملا؟
konda
01-25-2012, 11:29 PM
کامپوننت دسترسی پوشه Modules باید قابل ویرایش(777) باشد......
این جمله یعنی چی؟ 777 کجا را ویرایش کنم
من یک قالب گذاشتم ساز گار با جوملا 1.7 از طریق نصب اما موقعیت راست و چپ نمایش نمیده
در حالی که ماژول ها روشنه یا فعاله
در ضمن از لوکال هوست استفاده می کنم
یکی از عجیب تر از آن
جوملای من 1.7 هستش، در قسمت کامپوننت ها،فقط از منوی (ارجاع) تا منوی (وب لینک ها) نشون می ده
اما یک جای دیده بودم اون انگلسیش بود که کامپوننت بلیدر بود
ولی برای من نیست چرا ناقصه؟؟
مگه نسخه آخر نیست
مهدی.
01-31-2012, 02:08 AM
سلام
من متوجه سوالات شما نشدم ! میشه با توضیحات کاملتری بفرمایید سوالتون رو طرح کنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
kianesfahan
01-31-2012, 04:38 AM
کامپوننت دسترسی پوشه Modules باید قابل ویرایش(777) باشد......
این جمله یعنی چی؟ 777 کجا را ویرایش کنم
من یک قالب گذاشتم ساز گار با جوملا 1.7 از طریق نصب اما موقعیت راست و چپ نمایش نمیده
در حالی که ماژول ها روشنه یا فعاله
در ضمن از لوکال هوست استفاده می کنم
یکی از عجیب تر از آن
جوملای من 1.7 هستش، در قسمت کامپوننت ها،فقط از منوی (ارجاع) تا منوی (وب لینک ها) نشون می ده
اما یک جای دیده بودم اون انگلسیش بود که کامپوننت بلیدر بود
ولی برای من نیست چرا ناقصه؟؟
مگه نسخه آخر نیست
درود
دوست عزیز
برای ویرایش فایل ها معمولا سطح دسترسی را 644 قرار می دهند .
برای ویرایش سطح دسترسی فایل یا پوشه ای به فایل منیجر سایت خود بروید . روی پوشه و یا فایل مورد نظر خود کلیک کنید . پس از کلیک در بالای سایت عکس یک کلید ظاهر میشود بنام (Chang Permissions ) می توانید روی ان کلیک و سطح دسترسی را تغییر دهید .
و یا روی فایل کلیک کنید . رو به روی فایل یک عدد درج شده است . مثلا 0755 می توانید روی این عدد کلیک کنید و سطح دسترسی را مثلا به 0644 تغیر دهید .
و روش اخر هم وقتی روی فایل و یا پوشه مد نظر کلیک راست کنید همان عکس کلید و یا Chang Permissions ظاهر می شود و از این طریق هم می توانید سطح دسترسی را تغییر دهید .
البته این موارد همگی بر روی هاست قابل اجرا میباشد
برای مشاهده موقعیت های قالب می توایند از روش زیر استفاده کنید :
sitename.com/?tp=3
برای سوال اخرتون هم یک بار دیگر نسخه جوملا را روی فایل های قبلی آپلود کنید و فایل اینستال را حذف کنید ببینید مشکلتون حل میشود ؟
توجه داشته باشید قبل از هر کاری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ بگیرید .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.