PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلايدر آخرين مطالب

bijan69
01-26-2012, 10:54 AM
سلام
وقت بخير
من يک اسلايدر به صورت آجاکس مانند سايت زير مي خواهم
که آخرين ارسال هر مجموعه را به صورت کاملا منظم و آجاکس نمايش دهد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

bijan69
01-26-2012, 02:49 PM
سلام
کسي نيست يه راهنمايي کنه که از چه افزونه اي استفاده کنيم ؟؟

bijan69
01-26-2012, 04:54 PM
شرمنده از اسپم، چون خيلي نياز دارم و خيلي وقت هم هست که دارم دنبال اون مي گردم
چنين افزونه اي مي خوام که آخرين ارسال هاي هر مجموعه رو به صورت جداگانه نشون بده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
01-26-2012, 06:33 PM
سایتی که معرفی کردید باز نمیشه . این ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قابلیت نمایش آخرین اخبار را دارد .
دقت کنید که K2 کامپوننت را نصب کنید قبلش .

bijan69
01-27-2012, 08:55 AM
سایتی که معرفی کردید باز نمیشه . این ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قابلیت نمایش آخرین اخبار را دارد .
دقت کنید که K2 کامپوننت را نصب کنید قبلش .

سلام
سایت باز می شود ، لینک را در قسمت url کپی کنید
irantvto.ir
سایت فنی و حرفه ای هست

من عکس این افزونه را هم قرار داده بودم که آخرین اخبار هر مجموعه را در هر تب نشون میده

P30Yaran
01-27-2012, 09:39 AM
سلام
دوست عزیز به این دو لینک یه سر بزن فکر کنم جوابت رو بگیری!
دموی افزونه!:
دانلود و آموزش نصب افزونه :
موفق باشید

bijan69
01-27-2012, 11:06 AM
تشکر دوست عزیز
ولی متاسفانه از نحوه نصب چیزی متوجه نشدم

من یک افزونه می خوام که بتونم 8 تا مجموعه رو تو 8 تا تب نشون بدم تا آخرین اخبار هر مجموعه تو هر تب نشون بده

P30Yaran
01-27-2012, 12:18 PM
دوست عزیز جستجو کن این دو افزونه خوبه!
widgetkit (کامپوننت هست که قسمتی داره به عنوان according که ایجاد تب میکنه) الان لینکش رو ندارم
جستجو کن پیدا می کنی
افزونه rock tab هم هست اما باید قبلش k2 رو نصب کنی واسه اجرا
پیشنهاد من افزونه اولی هست
موفق باشید