توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در حال بررسی مشکل در نصب جوملا
rasol10
01-27-2012, 11:31 AM
سلام کسی هست که بتونه این جوملا رو برای ما نصب کنه چون هرچه تلاش میکنم بازهم نمیشه فقط این یک بار میخوام برام نصب کنید
کمک کنید
:confused::(:(
kianesfahan
01-27-2012, 11:58 AM
درود
دوست عزیز نصب جوملا بسیار راحت میباشد . شما در کجا و چه مشکلی دارید ؟
هاست شما چی هست ؟
هر کجا مشکل دارید بفرماید تا راهنمایی کنیم .
آموزش نصب جوملا به صورت تصویری در دانشنامه و کتاب جوملا موجود است .
موفق باشید
mersad
01-27-2012, 09:36 PM
دروود
دوست عزیز به قوانین احترام بگذارید برای پرسیش خودتون در هنگام ایجاد تاپیک نام مناسب انتخاب کنید !
نصب جوملا 1.7 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)
نصب جوملا 1.7 در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)
شاد و سلامت در پناه ایزد
rasol10
01-28-2012, 08:17 AM
درود
دوست عزیز نصب جوملا بسیار راحت میباشد . شما در کجا و چه مشکلی دارید ؟
هاست شما چی هست ؟
هر کجا مشکل دارید بفرماید تا راهنمایی کنیم .
آموزش نصب جوملا به صورت تصویری در دانشنامه و کتاب جوملا موجود است .
موفق باشید
من اگر یوز وپس رو به شما بدم برام نصب میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kianesfahan
01-28-2012, 08:40 AM
درود
دوست عزیز متاسفانه به دلیل مشغله کاری و درسی و اینکه وب سایت چند دوست عزیز دیگر را در انجمن تحویل گرفتم و وقت خالی ندارم . از این بابت شرمنده شما دوست عزیز هستم .
نصب جوملا بسیار راحت هست . شما مقاله زیر که به صورت تصویری میباشد را مطالعه فرماید . اگر به مشکلی برخورد کردید بفرماید دوستان کمک خواهند کرد .
شما مقاله زیر را مطالعه کنید مطمن باشید می توانید جوملا را نصب کنید .
نصب جوملا 1.7 در Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_Cpanel)
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.