توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از منو و ماژولهای جوملا برای قالب تازه نصب شده
nabati
01-27-2012, 05:05 PM
سلام
من تازه با جوملا آشنا شدم
می خواستم بدونم چطور میشه از منوها و ماژولهای موجود در جوملا برای قالبهایی که تازه نصب کردم ، استفاده کنم
ممنون میشم جواب بدین
kianesfahan
01-27-2012, 05:35 PM
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دقیقا مشکل شما چی هست ؟
شما می توانید با دریافت کتاب جوملا و مطالعه ان به راحتی به جواب سوال های خود پی ببرید .
اما با این حال اگر سوال خود را مفهمومی تر بیان کنید بهتر می توانیم شما را ارهنمایی کنیم .
موفق باشید
nabati
01-27-2012, 06:17 PM
ممنون از شما دوست عزیز
من چند تا قالب نصب کردم ولی نمی تونم روی اون منو یا مطلب جدیدی اضافه کنم
(شاید مطلب ساده ای باشه ولی عرض کردم کمی مبتدی هستم)
kianesfahan
01-27-2012, 06:23 PM
درود
برای اینجاد منو جدید باید به مدیریت منو ها بروید و برای ایجاد مطلب جدید هم به مدیریت مطالب رفته و روی دکمه جدید کلیک نماید .
برای اطلاعات بیشتر کتاب جوملا را دریافت و مطالعه فرماید .
موفق باشید
nabati
01-27-2012, 06:31 PM
با تشکر
من کتابی که فرمودید رو دیدم و نحوه ایجاد مطلب و مجموعه رو می دونم ولی نحوه چیدن مطالب روی قالب انتخابی رو نمی دونم - یعنی پس از ایجاد نمودم کجا باید این ارتباط رو برقرار کنم
kianesfahan
01-27-2012, 06:34 PM
درود . دوست عزیز هر طوری که طراح قالب در قالب تعریف کرده باشد مطالب و منو ها نمایش داده میشود
poonoodi
01-27-2012, 06:49 PM
با تشکر
من کتابی که فرمودید رو دیدم و نحوه ایجاد مطلب و مجموعه رو می دونم ولی نحوه چیدن مطالب روی قالب انتخابی رو نمی دونم - یعنی پس از ایجاد نمودم کجا باید این ارتباط رو برقرار کنم
سلام
به مدیریت مازول ها رفته و مازول مورد نظر را باز کرده و موقعیت ماژول را ویرایش کنید
از اینجا میتونید نحوه چیدمان ماژول ها رو تغییر بدید
ضمنا هر منویی مازول خودش رو داره که باید موقعیتی براش انتخاب بشه
برای دیدن موقعیت های قالب از این دستور استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> yourdomin.com/?tp=1
موفق باشید
nabati
01-27-2012, 06:53 PM
درود بر شما عزیزان
ممنون از توجه شما با این حقیر
nabati
01-27-2012, 07:38 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> yourdomin.com/?tp=1
ببخشید سایتی که اشاره کردید منظور چیه ؟
P30Yaran
01-27-2012, 08:05 PM
سلام
دوستمون سایت معرفی نکرده - گفته با این روش می تونید موقعیت ماژولها رو در قالب مشاهده کنید!
yourdomain.com/?tp=1
یک مثال هست که به جای yourdomain.com - دامین سایت خودتون رو باید بتونیسید - سپس می تونید موقعیت ماژولها رو مشاهده کنید
موفق باشید
nabati
01-27-2012, 08:20 PM
سلام
دوستمون سایت معرفی نکرده - گفته با این روش می تونید موقعیت ماژولها رو در قالب مشاهده کنید!
yourdomain.com/?tp=1
یک مثال هست که به جای yourdomain.com - دامین سایت خودتون رو باید بتونیسید - سپس می تونید موقعیت ماژولها رو مشاهده کنید
موفق باشید
بسیار بسیار ممنون از شما
P30Yaran
01-27-2012, 08:52 PM
خواهش می کنم
کاری نکردم
لطفا برای تشکر کردن به جای زدن پست جدید بر روی دکمه تشکر کلیک کنید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.