اشکان نامدار
01-28-2012, 06:05 AM
سلام به همه دوستان انجمن جوملا فارسی میخواستم سوالی بپرسم من میخوام مطالب پست سایتم فقط برای کاربرانم بدون اینکه مطلب مخفی بشه و بدون دادن ارور 403 بده مطلبم نشون داده بشه من این سایت رو دوستم برام زده و خودش نمیتونه درستش کنه اگه میخواهید جواب دهید اول سایتم رو ببینید و کمکم کنید ببینید من کارمتو سایت انتشار یوزرنیم وپسورد نود32 میباشد یک پست مربوط به یوزر تریال ارجینال میباشد که اگه پست کنم مینویسه لطفا جهت خواندن ادامه مطلب در سایت عضو شوید یا وارد سایت شوید . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و برای کاربرانم میباشد و یک پست هم مخصوص یوزر معمولی نو32 میباشد که اگه پست کنم ادامه مطلب مینویسه و برای عموم میباشد من نمیدونم کجا برم که این قسمت هم برای کاربرانم باشه بدون اینکه مطلب مخفی یا ارور 403 ورود ممنوع داده بشه و ایم مطلب نوشته بشه لطفا جهت خواندن ادامه مطلب در سایت عضو شوید یا وارد سایت شوید . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) میتونید برید سایتم و ببینید خواهشا دوستان زود راهنماییم کنن من مبتدی هستم. ویکم دقیق تر توضیح بدین ممنون