ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتيباني مامبو

maaheno
01-29-2012, 10:40 AM
من با مامبو و جوملا كار كردم ولي كلا كار با مامبو يه چيز ديگه ست:)

حالا سوالاتم:
1 چرا با وجود امكانات عالي مامبو ، جوملا طرفدار بيشتري داري و كاربرها و افزونه هاي جوملا خيلي بيشتره. من هر كار مي كنم با جوملا كار كنم نميشه ميرم سمت مامبو:o
2 چرا ديگه بعد از نسخه 4.6.5 ديگه نسخه جديدي منتشر نشده خيلي وقته از انتشارش گذشته
من يه مدت فكر كردم كه اصلا پروژه اش متوقف شده!!

حالا انصافا باز هم ميگم مامبو نسبت به جوملا يه سر و گردن بالاتره!

safajuy
01-29-2012, 12:17 PM
سلام

عنوان مناسب انتخاب كنيد

1 چرا با وجود امكانات عالي مامبو ، جوملا طرفدار بيشتري داري و كاربرها و افزونه هاي جوملا خيلي بيشتره. من هر كار مي كنم با جوملا كار كنم نميشه ميرم سمت مامبو:o

جوملا ازمامبو بوجود اومده. اگر از كاربران مامبو باشيد شباهت هاي اين دو سيستم رو بيشتر احساس مي كنيد. جوملا به خاطر اسپانسر هاش بيشتر مورد توجه قرار گرفته. از طرفي هم اسپانسر هاي مامبو به نسبت كمتره و باعث شدهكه همه بيان سمت جوملا

2 چرا ديگه بعد از نسخه 4.6.5 ديگه نسخه جديدي منتشر نشده خيلي وقته از انتشارش گذشته

علت زياد داره ولي عمده ترينش نبود پشتيبان مالي براي اين پروژه بود

حالا انصافا باز هم ميگم مامبو نسبت به جوملا يه سر و گردن بالاتره!
اصولاً با بروز رساني ها نسخه ها از لحاظ امكانات و امنيت ارتقا پيدا مي كنند. باز اين امر سليقه اي هستش و مامبو رو ميشه راحت تر از جوملا در نظر گرفت ولي جوملا امكانات خيلي بيشتري داره

موفق باشيد