توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپیوننت و افزونه مشابه
اناکلب الرقیه
01-29-2012, 06:39 PM
سلام دوستان یه نگاه به این سایت کنید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بعدش رو(( مراسم هفتگی ۱۳۹۰/۱۰/۱۷-روضه امام حسین (ع))) کلیک کنید این چجوری این کارو کرده؟ از کامپیونت یا افزونه یا ماژولی استفاده کرده اسمش چیه؟؟؟؟ اگه امکانش هست برام بذارید
P30Yaran
01-29-2012, 06:43 PM
دوست عزیز
می تونی از این افزونه ها استفاده کنی!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دمو رو توی این لینک ببین متوجه میشی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
اناکلب الرقیه
01-29-2012, 06:47 PM
اینا روچطوری هستن چجوری فارسیش کنم؟چطوری دانلودش کنم؟؟؟؟؟چطوری چپ به راستش کنم؟
اناکلب الرقیه
01-29-2012, 07:00 PM
کسی نیست کمکم کنه بابا نیاز دارم فوریه
P30Yaran
01-29-2012, 07:12 PM
حتما نباید فارسی سازیش کنی
اگه بتونی بعد از نصب باهاش کار کنی مشکلی نداره - نمی خواد فارسی سازیش کنی!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این رو دانلود کن و نصب کن
اگه مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم
برای دانلود باید در سایتش عضو بشی
اناکلب الرقیه
01-29-2012, 07:36 PM
اقا من عضو شدم نتونستم دانلود کنم بابا کمکم کنید تورو خدا عجله دارم
safajuy
01-29-2012, 10:57 PM
سلام
دوست عزيز چرا اينقدر قسم و آيه مي ديد؟ شما چه خواهش بكنيد و چه التماس دوستان به يك ديد تاپيك رو نگاه مي كنند.
براي عضويت بايد توي سايت عضو بشين و از طريق لينك زي ماژول رو دريافت كنيد:
(تب سوم)
محمد محسنی
01-30-2012, 06:15 AM
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های دوست عزیز (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
برای مطرح کردن سوال از عنوان مناسب استفاده نمایید.
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را یکبار بطور دقیق مطالعه فرمایید
در صورت تکرار تاپیک شما قفل و سپس پاک خواهد شد.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.