PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در غیر فعال کردن منوی اصلی

ajoudanian
01-30-2012, 12:25 PM
با سلام
دوستان من قالب zt_news_iii (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=zt_news_iii&client=0) استفاده می کنم.
منوی کشویی بالا در این قالب مشکل داره و از سطح 2 به بعد نشان داده نمیشه.

میخواستم ببینم چطوری من میتونم این منو را غیر فعال کنم و منوهای swMenuFree را جایگزین آن کنم؟

برای اینکه متوجه موضوع بشید میتونید اینجا را مشاهده کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ممنون

P30Yaran
01-30-2012, 12:39 PM
ببینید توی مدیریت منوها این منوها رو غیر فعال کنید
سپس با کامپوننت منوساز - منوهایی ایجاد کنید و سپس موقعیت کامپوننت رو در اون موقیعت قرار بدید (اگه اشتباه نکرده باشم)
خواستید بگید براتون آموزشش رو بزارم (البته وقت میبره براتون آموزشش رو بسازم)
موفق باشید

ajoudanian
01-30-2012, 03:23 PM
ببینید توی مدیریت منوها این منوها رو غیر فعال کنید
سپس با کامپوننت منوساز - منوهایی ایجاد کنید و سپس موقعیت کامپوننت رو در اون موقیعت قرار بدید (اگه اشتباه نکرده باشم)
خواستید بگید براتون آموزشش رو بزارم (البته وقت میبره براتون آموزشش رو بسازم)
موفق باشید

دوست عزیز در مدیریت منوها گزینه ای برای غیرفعال کردن منو وجود نداره.
میتونید لطف کنید و زحمت آموزش این کار را بکشید؟

ممنون

mersad
01-30-2012, 05:54 PM
دروود

دوست عزیز این قالب تجاری هست
در انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمیشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

ajoudanian
01-31-2012, 11:06 AM
ببخشید، منظورتون از اینکه تجاری است چیه؟

P30Yaran
01-31-2012, 11:30 AM
ببخشید، منظورتون از اینکه تجاری است چیه؟
سلام
منظورشون اینه که این قالب شرکت ZooTemplate هست اگه مشکلی درمورد قالب داشته باشید (البته اگه لایسنس قالب رو خریداری کرده باشید) باید در سایت پشتیبانی این شرکت سوالاتتون رو بپرسید تا به شما پاسخ بدن
بنابراین کاربران انجمن جوملا فارسی نمی تونن به شما کمک کنن بنا بر قوانینی که این انجمن داره
- قوانین سایت رو مطالعه کنید-