PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد k2

samboy
01-30-2012, 12:50 PM
سلام
من در k2 مجوعه هایی به صورت زیر ساختم:
آموزش>مدیریت محتوا>جوملا
ولی وقتی که مطلبی رو مثلاً در مجوعه "جوملا" ارسال میکنم با رفتن به صفحه اون مطلب در مسیر سایت به شکل زیر نمایش داده میشه :
جوملا>نام مطلب

و مجموعه های اصلی اونو توی مسیر سایت نمایش نمیده!

باید چه گزینه هایی از پارامترهای تنظیمات رو تنظیم کنم ؟

سوال دوم : وقتی توی یک مجموعه میرم اون مجموعه و زیر مجموعه های اون به شکل پوشه نمایش داده میشه چطور میتونم شکل مجموعه ها رو تغییر بدم؟ یعنی بصورت لیستی ؟
تنظیم داره یا باید از فایل css کی2 تغییر بدم؟

سوال سوم : آیا بدون ادامه مطلب میتوان تنظیم کرد که مثلاً در صفحات اصلی مجموعه ها مطلب ها فقط 100 کارکتر اول نمایش بده و به صورت خودکار ادامه مطلب رو نمایش بده؟

ممنون

مهدی.
01-31-2012, 01:30 AM
سلام

سوال اول : آدرس در جوملا بر اساس منو هست و اگر منویی ساخته نشده باشه بر اساس مجموعه ها ! این موضوع برای کامپوننتهایی غیر از کامپوننت محتوای پیشفرض جوملا نیز صدق میکند (مانند کا2)

سوال دوم : با تصویر توضیح بدید !

سوال سوم : پلاگینهایی به این منظور موجود هستند ! اما باید با توجه به نسخه کا 2 انتخاب کنید و نصب کنید.( کلیدواژه های limit intro text را برای پلاگینهای جوملا که کا 2 ساپورت هستن را در نظر داشته باشید و گسترش دهید در ذهنتان !)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

samboy
01-31-2012, 12:59 PM
سلام

سوال اول : آدرس در جوملا بر اساس منو هست و اگر منویی ساخته نشده باشه بر اساس مجموعه ها ! این موضوع برای کامپوننتهایی غیر از کامپوننت محتوای پیشفرض جوملا نیز صدق میکند (مانند کا2)

راه حل پیشنهادی شما ؟