PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش سایت در گوگل این مدلی!

Eskafild
01-31-2012, 03:07 PM
سلام خسته نباشید
چطور می تونم منم سایتم رو تو گوگل مثل این سایت در بیارم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسم سایت بعد زیر شاخه هاش میان
ماله من زیر شاخه نشون نمی ده!

parsnest
01-31-2012, 03:16 PM
سلام خسته نباشید
چطور می تونم منم سایتم رو تو گوگل مثل این سایت در بیارم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسم سایت بعد زیر شاخه هاش میان
ماله من زیر شاخه نشون نمی ده!

ذوست عزیز این سوال ارتباطی با انجمن جوملا نداره
اما ببه منظور راهنمایی میتونید در مورد google webmaster tools کمی جستجو کنید

مقالات بسیار زیادی در نت وجود داره

Eskafild
01-31-2012, 03:53 PM
منظورم این بود با ماژولی چیزی باید این مدلی ساخت یا نه! ممنون

parsnest
01-31-2012, 05:44 PM
منظورم این بود با ماژولی چیزی باید این مدلی ساخت یا نه! ممنون

خیر عزیزم
این موردی که فرمودید ارتباط بسیار زیادی با سئو سایت شما و بازدید و موارد بسیار زیادی داره
اگر در موردی که عرض کردم کمی جستجو کنید به نتایج خوبی خواهید رسید

مقاله ای در همین مورد در سایت gooyait.com منتشر کردم که میتونید بخونید و بسیار کمکتون میکنه.

دقت کنید که این حالت نمایش زمان زیادی میخواد.

علیرضا
02-01-2012, 04:48 AM
سلام

جواب کوتاه شما: این کار رو خود گوگل به صلاحدید خودش درباره یک سایت انجام میده.

یا علی

firoozmandan
02-01-2012, 05:03 AM
سلام

جواب کوتاه شما: این کار رو خود گوگل به صلاحدید خودش درباره یک سایت انجام میده.

یا علی

سلام

گوگل بر اساس بازدید و رنک شما اینکارو انجام میده و اینطور نیست که برای یک سایت صلاح بدونه فرمتش به اینصورت باشه و برای یک سایت مشابه دیگه خیر !

به صورت عادی اگر بازدید و رتبه شما بالا بره اتوماتیک این اتفاق می افته اما راههای هم هست که با صرف هزینه میتونه طی یک تا دو ماه فرمت نمایش جستجو گوگل را در مورد وبسایت شما تغییر بده

یا علی

علیرضا
02-01-2012, 05:15 AM
سلام

در ادامه پاسخ آقای فیروزمندان باید عرض کنم، در وبمستر گوگل اگر سایتتون رو رجیستر کرده باشید و سایتتون به این حد رسیده باشه، گوگل بخشی برای این مورد در نظر گرفته.

یا علی

پ.ن.
منظورم از صلاحدید گوگل، خلاف اندیشه کاربر محترم درباره نیاز به ماژول هست و که تعیین این امر توسط گوگل هست؛ که پاسخ کاملتر رو آقای فیروزمندان نوشتند.