PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ادیتور پیش فرض جوملا

mahdi.manian
01-31-2012, 05:18 PM
با سلام خدمت دوستان.

من در یک سایت یک سری مطلب گذاشتم درست هم کار می کرد.

ولی چند روز(بعد از آپدیت به 2.5) بعدش یک مطلب دیگه اضافه کردم ولی یک مشکلی هست اینکه دیگه مطالب را نمیشه پراگراف بندی کرد. یعنی هرچی اسپیس می زنی ، عمل می کنه ولی وفتی مطلب را باز می کنی ، انگار نه انگار که عمل کرده است.

مشکل از چیست؟

مثلا این مطلب را ببینید: کلیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر.

ramtin535
02-01-2012, 06:07 PM
دوست عزیز می تونید از تگ های html استفاده کنید در مطالب

shmata
02-01-2012, 07:56 PM
با سلام خدمت دوستان.

من در یک سایت یک سری مطلب گذاشتم درست هم کار می کرد.

ولی چند روز(بعد از آپدیت به 2.5) بعدش یک مطلب دیگه اضافه کردم ولی یک مشکلی هست اینکه دیگه مطالب را نمیشه پراگراف بندی کرد. یعنی هرچی اسپیس می زنی ، عمل می کنه ولی وفتی مطلب را باز می کنی ، انگار نه انگار که عمل کرده است.

مشکل از چیست؟

مثلا این مطلب را ببینید: کلیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با تشکر.
ابتدا مطالب تون رو از مدیریت مطالب وارد کنید بعد از دکمه html استفاده کنید و مطالب تون به صورت xhmtl ای ویرایش کنید.

mahdi.manian
02-02-2012, 07:42 AM
سلام.

میشه بیشتر توضیح بدید.

من در html با استفاده از تگ <p> مشکلم حل میشه ولی بعد از ذخیره دوباره مشکل میاد.

با تشکر.

mersad
02-02-2012, 08:01 AM
دروود

ابتدا یک بار کل متن رو وارد نت پد کنید و سپس انتقال بدید
اگر مشکل حل نشد !
بعد از این که مطلب رو انتقال دادید از دکمه html در ادیتور جوملا استفاده کنید و در اون پنجره مطلب خودتون رو ادیت کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mahdi.manian
02-02-2012, 08:14 AM
خب همین کارو می کنیم ولی با چی باید جدا کنیم؟ تگ p اثری ندارد!

با تشکر.

javad_2010
02-02-2012, 09:12 AM
سلام
شما يك بار هم از اديتور jce استفاده كنيد
به اميد خدا مشكلتون حل ميشه.