PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل با override نمودن در قالب توسط فولدر html

mgh494
01-31-2012, 06:26 PM
سلام
من تغییراتی در یک ماژول دادم و می خوام این تغییرات رو در فولدر html قالب قرار بدم تا از اونجا به اصطلاح override بشه. اما اصلا تاثیری نداره. فایل های تغییر یافته CSS و js هستند که درون html قالب در پوشه ای همنام با ماژول نصبی قرار داده شدند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

shmata
01-31-2012, 06:45 PM
فایل های css در یک پوشه به نام خودش (css) در داخل پوشه قالب هستند.
اگر میخواهید از مکان دقیق فایلهای css و js ای که در template تون مورد استفاده قرار میگرد آگاه شوید فایل index.php قالب را باز کنید و بین تک head را بخوانید این فایل در بین تگ head فراخوانی میشوند.

mgh494
01-31-2012, 07:28 PM
ممنون از پاسخ شما
من مشکلی با محل فایل های CSS خود قالب ندارم. اگر با هک کامپوننت ها و ماژول ها آشنایی داشته باشید از جوملا 1.5 به بعد امکان این هست که فایل های هک شده یا شخصی شده رو به یک فولدر بنام html درون قالب سایت کپی کزد و بدون تغییر در فایل های اصلی هسته جوملا و کامپوننت ها، سایت با اون تغییرات انجام شده مورد نظر نمایش داده میشه.
من می خوام فایل CSS ماژولی رو که تغییر دادم رو درون فولدر HTML قالب قرار بدم تا روی ماژول در هنگام لود سایت override بشه. اما موقع لود سایت بازخوانی نمیشه و ماژول مربوطه رو override نمیکنه.

shmata
01-31-2012, 07:55 PM
البته این موضوعی که اشاره کردید برای 1.5 صادقه
برای انجام آن کار شما باید در پوشه html قالب تون :
1. یک پوشه به نام ماژول مورد نظر داشته باشید مثلا اگر میخواهید برای ماژول login این کار را انجام بدید mod_login
2.(احتمالا مشکل شما این قسمته) شما از root جوملا به پوشه modules بروید و از فولدر ماژول مورد نظر (مثلا mod_login) وارد پوشه tmpl شوید و کل محتویات آنرا در پوشه ماژول قالبتان کپی کنید
نکته : این موضوع برای ماژولهایی که tmpl ندارند صادق نیست شما مجازید تمامش کپی کنید داخل پوشه ماژول مربوط در فولدر html قالب.

mgh494
02-01-2012, 08:03 AM
ممنون از پاسختون. ماژول من پوشه tmpl نداره و من همه فایل ها رو کپی کردم اما باز عمل نکرد. در ضمن من از جوملا نسخه 1.7 به بالا استفاده می کنم.

shmata
02-01-2012, 08:20 AM
این کار را زمانی انجام میدهند که یک قالب را بخواهند برای چندین بسته جوملا در سایتهای مختلف مورد استفاده قرار دهند (معمولا قالب های تجاری برای فروش) .
در صورتی که شما تصمیم ندارید یک قالب برای چندین سایت استفاده کنید پیشنهاد میکنم در خود ماژول (پوشه modules در root جوملا) تغییرات تون رو انجام بدبد.