PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد مطلب

alies313
01-31-2012, 07:55 PM
با سلام
من یه سایت دانشجویی دارم که مطالبش را خود دانشجو ها می زنند برای این کار توی جوملا به مشکل خوردم که اگه کسی افزونه ای چیزی بهم معرفی کنه ممنون میشم
مشکلاتم یکیش اینه که من نمی تونم سطح دسترسی را برای کاربرام تعریف کنم که اونا بتونند مطلب بذارند و در عین حال احتیاج نباشه که مدیر مطالب اونا را تایید کنه
البته وقتی اونا را میذارم روی ناشر اونوقت احتیاج به تایید مدیر نداره ولی خوب یه مشکل بزگترش اینه که اونا همه مطالب را میتونند ویرایش کنند من می خوام که فقط مطالب خودشون را بتونند ویرایش کنند
ممنون میشم اگه جوابم را بدید
ضمنا من از جوملا 1.5.25 استفاده می کنم و نمی تونم از نسخه های بالاتر استفاده کنم چون روی قالبم خیلی کار کردم و خراب میشه

kianesfahan
01-31-2012, 08:45 PM
درود

فکر کنم از افزونه Cb بتوانید استفاده کنید و به نتیجه برسید .

موفق باشید

کاربر
01-31-2012, 08:47 PM
سلام

به افزونه ی جدید نیازی ندارید.

به قسمت مدیریت کاربران بروید و به جای استفاده از سطح دسترسی ناشر، از سطح دسترسی مولف (Author Access Level) استفاده کنید.

در این صورت هر یک از کاربران فقط میتوانند مطالب خودشان را ویرایش کنند.

mersad
01-31-2012, 08:54 PM
دروود

شما برای ایجاد سطح دسترسی مفید و کارا برای این مورد بهتر هست که از ACL استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

alies313
01-31-2012, 09:30 PM
اگه سطح دسترسی رابذارم نویسنده یا ویرایشگر درسته ولی خوب مشکل اولم که برای انتشار اجازه مدیر را نخواند که حل نمیشه
اونو چیکار کنم

کاربر
01-31-2012, 10:34 PM
اگه سطح دسترسی رابذارم نویسنده یا ویرایشگر درسته ولی خوب مشکل اولم که برای انتشار اجازه مدیر را نخواند که حل نمیشه
اونو چیکار کنم

اگر درست فهمیده باشم شما میخواهید هر کاربر دارای سطح دسترسی ناشر باشد با این استثنا که فقط بتواند مطالب خودش را ویرایش کند.

یک راه حل میتواند این باشد:

اولا در قسمت تنظیمات دسترسی، تحت گروه ناشران یک زیرگروه جدید تعریف کنید؛ مثلا زیر گروه ناشر مولف.

ثانیا به ازای هر کاربر یک دسته (Category) ایجاد کنید؛ مثلا دسته ی A برای کاربر الف.

ثالثا برای هر دسته از این نوع در قسمت مجوزها (Permissions) زیرگروه ناشر مولف را انتخاب کنید و در عین حال تنظیمات این گروه را طوری تغییر دهید که هر عضو این گروه تنها بتواند مطالب خودش را ویرایش کند.

رابعا برای هر کاربر تنظیمات را طوری تغییر دهید که تنها بتواند در دسته ی مربوط به خودش مطلب ایجاد کند.

کاربر
01-31-2012, 10:55 PM
شاید استفاده از محصول زیر بتواند مشکل شما را حل کند:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
02-01-2012, 12:09 AM
سلام

دوست عزیز، کاربر :دی

ایشون از جوملا 1.5 استفاده میکنند ! :) پس acl را در جوملای خودشون ندارن و سه سطح دسترسی رو دارن که پیشفرض جوملا 1.5 هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alies313
02-01-2012, 08:38 AM
خواهشا یکی کمک کنه من خیلی خیلی احتیاج دارم به این
یکی یه راه حل اساسی برای من بگه
ببینید من تقریبا می خوام یه چیزی بشه مثل سیستم دیتالایف که یه سطح دسترسی نویسنده فعال داره که نیاز به تایید نداره ومطالب خودش را هم می تونه ویرایش کنه
ممنون

مهدی.
02-01-2012, 09:35 AM
به جوملا 1.7 ارتقا بدید ! مشکلتون حل میشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

alies313
02-01-2012, 11:21 AM
میشه بفرمایید توی جوملا 1.7 باید چیکار کنم که این مشکلم حل بشه
آخه من کار نکردم با جوملا 1.7

jalal_iranian
02-01-2012, 04:53 PM
با سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_تعیین_سطوح_دسترسی_در_ جوملا_1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%AD_%D8%AF%D8%B3 %D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)

اگه بخواهین از 1.7 استفاده کنید فکر کنم این به دردتون بخوره

یا علی