توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو
ALIREZA10025
02-02-2012, 02:01 PM
با سلام و احترام
همراهان عزیز خسته نباشید
من 4 ماهه که سایت negarstan.com را راه اندازی کرده ام و آمار سایتم روزانه بالای 1500 نفر هست ولی هنوز پیج رنک سایتم صفر است آیا این موضوع عادی است و پیج رنک با گذشت زمان بیشتری بالا میرود یا من در مورد سئو باید کار خاصی میکردم یا کامپوننت سئو نصب میکردم و ...
قابل ذکر است که در تنظیمات کلی سایتم در قسمت سئو من فقط تیک گزینه اول را بله گذاشتم و گزینه آپاچی را اگر بله کنم سایت باز نمی شود و گزینه سوم را هم ضروری است که تیک کنم البته من افزونه ای نصب کردم که تو آدرس سایت پسوند فارسی مینویسه اینجوری :
( دانستنی-های-نظامی/334-موشکهای-مبتنی-برسامانه-کروز/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) )
و با توجه به داشتن این افزونه آیا گزینه سوم سئو که مربوط به افزودن پسوند است لازمه تیک بله بخوره ؟
با سپاس
poonoodi
02-02-2012, 04:12 PM
سلام
شما اگر گزینه دوم رو فعال کنید قسمت index.php از لینک شما حذف و ادرس خلاصه تر میشه
اگر هاست شما لینوکس و اپاچی نصب باشه میتونید گزینه دوم رو فعال کنید
ضمنا پیچ رانک به صورت دوره ای اعلام میشه و همین سایتی که ازش پیچ رانک گرفتید براتون پیش بینی پیچ رنک 3 یا 4 رو داده که امیدوارم محقق بشه
موفق باشید
britania
02-02-2012, 05:07 PM
سلام دوست عزیز
هر سه گزینه را روی بله باید گذاشت . سایت من حدودا هر روز 500 تا 600 بازدید میشه ولی پیج رنکش یکه . گزینه ها را بله کن و اگه به مشکلی برخوردی بگو تا راهنمایی کنم .
وبسایت : 90d.ir
با تشکر سعید حسنی
ALIREZA10025
02-02-2012, 06:39 PM
با سلام و احترام
دوست گرامی من اگر گزینه آپاچی را بله کنم سایت بالا نمی آید و گزینه افزودن پسوند هم ، یک پسوند html به آدرسم اضافه میکنه . فکر میکنم بعد از بله کردن آپاچی باید یه کلمه ای را تغییر نام بدم
با سپاس
kianesfahan
02-02-2012, 07:18 PM
سلام
همین سایتی که ازش پیچ رانک گرفتید براتون پیش بینی پیچ رنک 3 یا 4 رو داده که امیدوارم محقق بشه
با سلام . درود
دوست عزیز چه طوری میشه پیش بینی پکیج رنگ را مشاهده کرد ؟
با تشکر فراوان
ALIREZA10025
02-02-2012, 07:35 PM
با سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
poonoodi
02-02-2012, 07:38 PM
سلام
تو این لینک ادرس سایتتون رو وارد کنید
به شما مقدار پیچ رنک فعلی و پیش بینی پیچ رنک اینده رو میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(البته تو فاصله ای که جواب مینوشتم دوستمون جواب دادن)
موفق باشید
kianesfahan
02-02-2012, 07:52 PM
درود
چرا وقتی من سایتم را با www میزنم یه عددی را نشان می دهد وقتی بدون www میزنم یک عدد دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
poonoodi
02-02-2012, 08:00 PM
احیانا شما تو گوگل وب مستر تنظیمات خاصی نداشتید
مثل تنظیمات مربوط به دامنه (با www یا بدون www)
britania
02-02-2012, 08:06 PM
علیرضا جان سلام
در مورد تنظیمات سئو باید بگم که وقتی دکمه دوم را به نام استفاده از Apsche فعال می کنیم باید فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام داده و ثبت کنید .
اگر بازهم مشکل داشت به نکات زیر توجه کنید :
1.به هاست خود بروید و فایل
htaccess
را که تغییر داده اید باز کنید و یا روی گزینه ی
Edit
کلیک کنید .
2.در داخل فایل
htaccess
ده ها پاره خط مشاهده می شود . شما باید خط
Options +FollowSymLinks
را پیدا کرده و به شکل زیر تغییر دهید
Options +FollowSymLinks #
3.بعد از تغییر ایجاد شده فایل را ذخیره کنید و به وبسایت خود برگردید
می بینید که وبسایت صحیح و سالم است .
اگر بازهم مشکل داشت من را در جریان بگذارید .
با تشکر سعید حسنی
kianesfahan
02-03-2012, 10:49 AM
احیانا شما تو گوگل وب مستر تنظیمات خاصی نداشتید
مثل تنظیمات مربوط به دامنه (با www یا بدون www)
درود
میشه در این مورد یک توضیح کامل بدهید ؟
با تشکر
محمود مراديان
02-03-2012, 01:49 PM
سلام و خسته نباشید.
دوست عزیز. پیج رنک فقط به بازدید بستگی نداره. پیج رنک به رعایت کلیه مسائل سئو در سایت بستگی داره. مثل اپتیمایز بودن صفحه. لینک های خروجی سایت شما. سایت هایی که به شما لینک داده اند و ... .
مهم ترین عامل در پیج رنک لینک های ورودی سایته. به عنوان مثال اگه شما از سایت هایی که پیج رنک بالایی دارند لینک به صفحه اصلی سایت خود داشته باشید مطمئنا پیج رنک شما افزایش خواهد یافت.
با کمی جستجو در اینترنت میتوانید حدث هایی که در مورد الگوریتم پیج رنک گوگل زده شده رو مشاهده کنید.
در پناه خدا
poonoodi
02-03-2012, 04:16 PM
درود
میشه در این مورد یک توضیح کامل بدهید ؟
با تشکر
سلام
این که توضیحات خاصی نداره
شما سایتتون رو که در گوگل وب مستر تولز معرفی کردین
حال یه سری گزینه مدیریت براتون ارائه میده که یکی از اونا میگه
گوگل سایت شما رو با www بببینه یا بدون اون یا هردو (البته من به زبان خودم گفتم نه ترجمه متن اش)
موفق باشید
علیرضا
02-03-2012, 04:41 PM
سلام
یه مورد مهم درباره سئو به شما دوست عزیز اشاره کنم، سئو به معنی (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) در نهایت اشاره داره به اینکه شما برای کلیدواژه های مورد نظرتون رتبه اول باشید، ببینید برای کلید واژه های مد نظرتون در جستجوی گوگل رتبه چندم را دارید؟
یا علی
ALIREZA10025
02-03-2012, 08:24 PM
با سلام و احترام
جناب حسنی عزیز ممنون از راهنمائی شما
با توضیحات شما مسئله من حل شد امیدوارم همواره موفق باشید ایمیل و موبایلم داخل سایتم هست دستوری باشد در خدمتم
باسپاس: علیرضافروغی
britania
02-04-2012, 11:18 AM
علیرضا جان سلام
مشکلت حل شد یا نه ؟ حتما جواب بده
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.