PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موقعیت ماژولها در صفحات مختلف

davood_mir
01-11-2007, 06:27 PM
با سلام

لطفا یک نگاهب به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بیندازید :)

سوال: چگونه تمی طراحی کنیم که بعضی ماژولها با عکس هایی که برای عنوان آنها به کار رفته مانند عضویت در خبرنامه در سایت بالا فقط در صفحه اول نمایش داده شود.

البته می دانم چگونه ماژولها را فقط در یک صفحه خاص نشان دهیم اما نمی دانم چگونه ان کار را برای طراحی اطراف آن مانند عکسی که برای عنوان ماژول در نظر گرفته شده انجام دهیم.

درضمن در سایت مذکور مثلا لوگوی مجله در همه صفحات است به جز صفحه اول
ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی کنید :)

نوید
01-11-2007, 06:32 PM
با سلام و تبریک از اعتماد شما به تیم مامبولرن
در قسمت مدیریت قالب های بخش کاربری میشه چند قالب را اختصاصی کرد
مثلا چند قالب یکسان فقط با موقعیت مازولهاب متفاوت ایجاد . برای هر صفحه یک قالب اختصاص داد

hossein.shokrzadeh
01-11-2007, 06:36 PM
سلام عزيزم
منم اين مشكل رو داشتم
به لطف آموزش هاي دوستان حل شد
شما با يه دستور if اين كار رو انجام ميدي
يعني اون قسمتي رو كه ميخواهي فقط صفحه اول بياد(تو فايل index قالبت) رو تو اين if ميندازي:

if(trim($option) == &#039; &#039; || trim($option) == &#039;com_frontpage&#039; ) {
چيزي كه ميخهواهي بياد
{

اين آموزش رو بخون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشي
يا علي

davood_mir
01-11-2007, 06:47 PM
با تشکر از توجه شما
پس یعنی من باید عکس هایی را که برای کادر ماژول مورد نظر استفاده می کنم درون آن if قرار دهم.

hossein.shokrzadeh
01-11-2007, 06:49 PM
سلام
آره دقيقا
اگه فكر ميكني جاي تشكر داشت به جاش يه بار دعاي فرج بخون :)
يا علي

davood_mir
01-11-2007, 06:57 PM
خواندم ;)
واقعا با این انجمن حال کردم
ممنون

hossein.shokrzadeh
01-11-2007, 07:49 PM
سلام
مرسي كه خوندي
انجمن واقعا خوبيه :)
يا علي