توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ساعت کیوننا
zeidolla
02-02-2012, 05:13 PM
سلام دوستان
من یه عالمه سول دارم که فکر کنم تا حل شدن همشون می خوام اذیتتون کنم
تو رو خدا ببخشید
ساعتی که در کیوننا هست یک ساعت جلو هست چه جوری درستش کنیم ؟
مثلا یه نفر در ساعت 7 ارسال می کنه ساعت ارسال براش 8 درج میشه !!!
ممنون میشم کمکم کنید درستش کنم
علیرضا
02-03-2012, 12:01 AM
سلام
تو تنظیمات اصلی ساییتون چک کنید آیا ساعت رو بر اساس کشور ایران / تهران تنظیم شده؟
یا علی
zeidolla
02-03-2012, 08:59 AM
سلام دوست من
بله ساعت سایتمون بر اساس تهران تنظیم شده است
ولی در کیوننا نمی دونم چرا یک ساعت جلو افتاده ! فکر کنم یادش رفته پاییز که میشه یه ساعت بکشه عقب خودشو !!!
ممنونم از پاسخ گوییتان منتظر راهنماییتان هستم
شاد شاد شاد باشید
poonoodi
02-03-2012, 10:00 AM
ساعت سرورتون درسته ؟
یعی بقیه افزونه ها درست کار میکنند
zeidolla
02-03-2012, 12:54 PM
ساعت سرورتون درسته ؟
یعی بقیه افزونه ها درست کار میکنند
بله دوست عزیزم ساعت سرور درسته
افزونه های دیگر هم کاملا خوب کار می کنند فقط ساعت کیوننا تنظیم نیست و نمی دونم باید چیکارش کنم !!
البته یه چندتا مشکل دیگه هم در کیوننا وجود داره که هنوز دوستان راهنمایی نکرده اند که چیکارشن کنم
شاد شاد شاد باشید
ktb.ir
علیرضا
02-03-2012, 04:56 PM
سلام
چک کنید آخرین نسخه این افزونه را نصب کرده اید. kunena.com
یا علی
zeidolla
02-07-2012, 09:39 AM
سلام دوست نازنینم
واسه ساعت جواب رو پیدا کردم مشکل از خود کیوننا است
متن زیر رو مطالعه کنید لطفا
Even if you have registered your account at the website (and therefore you're using the default timezone we've talked about above) dates and times in Kunena may still look wrong. There may be a couple of reasons for this. One of the reasons is that the site manager did not change the default timezone when the Joomla website was created (the default is to use UTC time).
Kunena user profile
Kunena user profile
Another reason is that you may be in a timezone where you are using daylight savings time [DST]. Joomla does not know about DST. Joomla only knows about standard times. If dates and times seem to be only one hour wrong, it could be that your account is using DST (when, at the moment, there is no DST in your present locale) or it could be that your present locale is using DST and your account has not been modified to allow for that situation. In this case you will need to modify the account at your website. You can use edit your Kunena user profile to make this change. See the image at right that shows where you can change your timezone.
Kunena 1.6.4
Owing to problems encountered because of the new timezone settings in J! 1.6, the ability to modify timezone settings has been disabled in K 1.6.4. This capability may be restored in a future version of Kunena when the problems in Joomla have been fixed.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
باید منتظر باشم تا ورژن 1.7.2 فارسی بشه تا از اون استفاده کنم !!!
در کل ممنونم
دوستان در مورد اون یکی مشکلات نظری ندارند ؟؟!؟!؟!
شاد باشید و پیروز
علیرضا
02-07-2012, 10:01 PM
سلام
کدوم مشکلات؟ سئوالات جدیدتون رو در تاپیک جدید سئوال کنید.
یا علی
zeidolla
02-08-2012, 06:13 AM
سلام دوست نازنینم
قبلا اینکار رو کردم
تغییر ادیتور کیوننا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و
عدم درج فاصله در کیوننا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.