ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک مطلب

unijoomla
02-04-2012, 12:26 PM
من می خواستم در متنم کلمه ای رو لینک کنم به صفحه ای دیگر امکانش هست ؟ در واقع Hyper link

shmata
02-04-2012, 12:28 PM
بله هنگام ایجاد یا ویرایش مطلب برروی آیکون زنجیر در ریبون ابزار مطالب کلیک کنید. مثل نرم افزار word

unijoomla
02-04-2012, 12:36 PM
حرف شما کاملاً صحیح در نرم افزار ورد صفحه هایی که می خوایم لینک کنیم باز می شود و مسیر دهی می کنیم
ولی این قسمت URL می خواد من که اصلاً سایتم نه هاست داره نه دامنه از کجا باید URL بدم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هنگام نمایش سایت این آدرس صفحه می شه خوب این در واقع در کامپیوتر بنده شناسایی می شود و در جایی دیگر شناسایی نمی شود امکان این نیست که سایت بارگذاری نشده باشه ولی URl بدهیم ؟

P30Yaran
02-04-2012, 01:31 PM
سلام
دوست عزیز ببینید اگه می دونید نام دامین شما چی هست (یعنی قراره چه دامینی رو ثبت کنید) موقع آدرس دهی به شکل زیر عمل کنید
بر روی آیکون زنجیر کلیک کنید و لینکی رو مثلا google.com/joomlafarsi2.5.zip رو وارد کنید
اگه معلوم نیست که نام دامین شما چی هست به این شکل وارد کنید!
joomlafarsi.zip/
*قبل از / هیچی نمی خواد خودش ست میشه روی دامینت!
اگه مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید

unijoomla
02-04-2012, 02:53 PM
سلام
دوست عزیز ببینید اگه می دونید نام دامین شما چی هست (یعنی قراره چه دامینی رو ثبت کنید) موقع آدرس دهی به شکل زیر عمل کنید
بر روی آیکون زنجیر کلیک کنید و لینکی رو مثلا google.com/joomlafarsi2.5.zip رو وارد کنید
اگه معلوم نیست که نام دامین شما چی هست به این شکل وارد کنید!
joomlafarsi.zip/
*قبل از / هیچی نمی خواد خودش ست میشه روی دامینت!
اگه مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید
الان من این کار رو انجام دادم و در داخل URL همین چیزی که شما فرمودید رو تایپ کردم ولی وقتی رو لینک کلمه می رم و می زنم با این خطا مواجه می شم
ForbiddenYou don't have permission to access
/Joomla_Persian_1.7.3-Stable-Full_Package/joomlafarsi.zip/ on this server.

safajuy
02-04-2012, 03:01 PM
سلام

دو نوع آدرس دهي داريم:
مطلق: آدرسي كه بهمراهش اسم سايت روهم مي بريم. يعني: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نسبي: توي اين ادرس نيازي به اسم سايت نيست. يعني لينك رو به اين صورت وارد مي كنيد:

/images/pic.png
سيستم بطور خودكار قبل از / آدرس شما رو قرار ميده

در ضمن دوستمون مثال زديند. شما عين همون مثال رو گذاشتيد

موفق باشيد

P30Yaran
02-04-2012, 03:15 PM
سلام
دوست عزیز منم همین چیزی رو که دوستمون safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گفتن رو گفتم ! چطوریه که بازم مشکل داری! خودم دارم از این روش استفاده می کنم!
عکسی از مشکل رو بزارید
موفق باشید

unijoomla
02-04-2012, 03:42 PM
سلام

دو نوع آدرس دهي داريم:
مطلق: آدرسي كه بهمراهش اسم سايت روهم مي بريم. يعني: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نسبي: توي اين ادرس نيازي به اسم سايت نيست. يعني لينك رو به اين صورت وارد مي كنيد:

/images/pic.png
سيستم بطور خودكار قبل از / آدرس شما رو قرار ميده

در ضمن دوستمون مثال زديند. شما عين همون مثال رو گذاشتيد

موفق باشيد

دلیل خطایی که گفتم چی می تونه باشه ؟ اگه از جای دیگه سایت رو ببینم سیستم نمی تونه آدرس دهی کنه ولی در این مورد منطقی نیست که صدق کنه !

unijoomla
02-04-2012, 04:12 PM
با سلام
حرف هر دو شما کاملاٌ صحیح من جسارتی نکردم
مشکل من اینجاست که من / می گذارم و اسم جوملای خودم رو با پسوند زیپ ادامه آن می گذارم و ذخیره می کنم ( Joomla_Persian_1.7.3-Stable-Full_Package.zip)مشکل من اینجاست که وقتی روی اون لینک می روم
با این پیغام مواجه می شوم

The webpage cannot be found

safajuy
02-04-2012, 04:25 PM
خطاي شماميگه كه نمي تونه فايل joomlafarsi.zip رو دانلودكنه. شما عين همون مثال رو قرار داديد كه اين مشكل ايجاد شده

unijoomla
02-04-2012, 04:59 PM
من دقیقاً متنی رو می خوام لینک کنم Select می کنم و طبق گفتۀ ایشون از ریبون نوار ابزار زنجیر رو انتخاب می کنم و آدرس URL رو هم / نام فایل جوملا ی نصب شده با پسوند زیپ رو می دهم ولی این پیغام رو می ده
هر کاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم :(

unijoomla
02-04-2012, 05:43 PM
مجداً کمی دستکاری کردم و چک کردم ولی فایل دانلود به من می دهد یعنی فایل زیپ رو برای دانلود نمایش می دهد

safajuy
02-05-2012, 03:40 AM
آدرسي كه درآدرس بار براتون مي نويسه رو قرار بديد

unijoomla
02-05-2012, 01:45 PM
آدرسي كه درآدرس بار براتون مي نويسه رو قرار بديد
این کار رو هم تست کردم باز همان پیغام رو داد

safajuy
02-05-2012, 05:59 PM
منظورم اينه كه آدرسي رو اون بالا هست روتوي انجمن قرار بديد

عين عبارت رو توي انجمن بذاريد

موفق باشيد

unijoomla
02-06-2012, 02:09 PM
منظورم اينه كه آدرسي رو اون بالا هست روتوي انجمن قرار بديد

عين عبارت رو توي انجمن بذاريد

موفق باشيد
هنگام نمایش سایت این رو در Addres Bar من نمایش می دهد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>