PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ارور در هنگام نصب جوملا

m82a1t
02-04-2012, 08:30 PM
سلام من از appserv استفاده کردم همه تنظیمات رو مو به مو انجام دادم وقتی آدرس صفحه نصب رو وارد میکنم
صفحه نصب میاد ولی
زمانی روی دکمه نصب کلیک میکنم این ارور رو میده لطفا دوستان راهنمایی کنید

Fatal error: Declaration of JInstallation::initialise() must be compatible with that of JApplication::initialise() in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> pplication.php on line 365

hataf
02-08-2012, 02:04 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با سلام میگن روی پلسک 9.5 نمی تونید جوملا نصب کنید به لحاظ امنیتی قبول نمی کند
برا من این اخطار رو می زنه

mersad
02-08-2012, 03:25 PM
دروود

از این امورش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF %D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA_%D8%A7%D8%AF%D9%85% DB%8C%D9%86_DirectAdmin) میتونید کمک بگیرید

شاد و سلامت در پناه ایزد

shmata
02-08-2012, 03:40 PM
سلام من از appserv استفاده کردم همه تنظیمات رو مو به مو انجام دادم وقتی آدرس صفحه نصب رو وارد میکنم
صفحه نصب میاد ولی
زمانی روی دکمه نصب کلیک میکنم این ارور رو میده لطفا دوستان راهنمایی کنید

Fatal error: Declaration of JInstallation::initialise() must be compatible with that of JApplication::initialise() in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> pplication.php on line 365
شما از AppServ 2.6 استفاده میکنید که فعلا نسخه beta ش منتشر شده این خطا به این علت است که AppServ 2.6 از یک نسخه PHP که هنوز stable نیست استفاده میکند
شما باید از نسخه AppServ 2.5.10 آلفا استفاده کنید تا مشکل تون حل شود.

hataf
02-10-2012, 12:30 PM
شما از AppServ 2.6 استفاده میکنید که فعلا نسخه beta ش منتشر شده این خطا به این علت است که AppServ 2.6 از یک نسخه PHP که هنوز stable نیست استفاده میکند
شما باید از نسخه AppServ 2.5.10 آلفا استفاده کنید تا مشکل تون حل شود.
سلام لینکش رو لطفا بگذارید و البته من دوتا فایل دارم باید در کدومش آپلود کنم
/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
02-11-2012, 07:29 AM
در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>