ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lمنوی درختی

mis.shafiee
02-05-2012, 01:07 PM
منو درختی
سلام
من مآژولی دقیقا من تصویری که برایتان قرار داده ام می خواهم. قبلا این موضوع را بیان کرده بودم که دوستان ماژول mod_moscmenutree167.zip را به من معرفی کردند. ولی این مازول کارایی تصویری که برایتان قرار داده ام را ندارد. و پوشه های تو در تو ایجاد نمی کند.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مانند تصویر می خواهم بتوانم پوشه های متفاوت ایجادکنم.(دورش را خط کشیده ام)
دقیقا مانند تصویر گروه چهارم دبیرستان 4 تا فولدر داشته باشد،که داخل هر کدام مطالب متفاوت قرار می گیرد.
ممنون از راهنماییتون

shmata
02-05-2012, 05:36 PM
اگر ماژول شما امکان dropdown داشته باشد شما میتوانید با css این امکان را پیاده سازی کنید
یعنی برای عکس + به عنوان backgournd برای UL های Parent
و عکس دوم را به عنوان background برای ul های بعدی قرار دهید.
به اینصورت

ul {
background : url(+ Picture)
}

ul li:hover ul{
background : url(Second Picture)
}

mis.shafiee
02-06-2012, 05:20 AM
ببخشید من از کجا بدانم این ماژول این امکان را دارد یانه.میشه مراحا را مرحله به مرحله توضیح دهید.
ممنونم

safajuy
02-06-2012, 08:03 AM
سلام

اين ماژول رو تست كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

mis.shafiee
02-06-2012, 02:54 PM
من لینکی که شما فرمودید رفتم و گزینه download را هم زدم ولی بعدش چیزی برای دانلود پیدا نکردم میشه لینکه به دانلود ختم میشه را برایم قرار دهید.
ممنون از راهنماییتون

safajuy
02-06-2012, 03:37 PM
برايدانلود بايد توي سايت عضو بشيد. زحمت عضو شدنش با شما ;)

mis.shafiee
02-07-2012, 10:46 AM
من می خواستم عضو شوم ولی زبانش انگللیسی نبود و نتوستم عضو شوم. از شما خواهش می کنم که اگر عضو هستید دانلودش کنید و برای من بفرستید.ممنونم