PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نشان ندادن خطهای جدول Table

oilbank
02-06-2012, 07:50 AM
با سلام
چگونه می توانم خط های جدول را به نمایش بگذارم
جدول را در Dreamweaver درست کردم قبل از اینکه به جوملا وارد کنم مشکلی نداره بعد از این که جوملا منتقل می شود دیگر خط های وسط را نمایش نمی دهد
این هم لینک جدول ساخته شد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با تشکر که راهنمایی می کنید

oilbank
02-06-2012, 01:56 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
02-06-2012, 02:05 PM
سلام
اصل جدول به چه صورت بوده كه به اين شكل دراومده؟

مشكلتون واضح نيست

موفق باشيد

oilbank
02-06-2012, 03:39 PM
این هم کد های جدول

<table lang="English" cellspacing="1" cellpadding="5" border="3" summary="a list of some funk artists my favorite of their records and the year they recorded them in. " dir="rtl" style="width: 970px; height: 250px; background-color: #f3f8fb; border: 2px solid #7ac047; text-align: center;" id="PFunk Table">
<tbody>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p><strong>گروه بندی</strong></p></td>
<td width="142" valign="top"><p><strong>وضعیت</strong></p></td>
<td width="391" valign="top"><p><strong>سرویس</strong></p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SM</p></td>
<td width="142" valign="top"><p>فعال</p></td>
<td width="391" valign="top"><p>قابل استفاده در تمام موتور خودروهایی که از سال 2004 طراحی شده است این روغن موتور با مقاومت بهتر در برابر اکسیداسیون، پوشش دهی بیشتر و محافظت در برابر رسوب گذاری بر روی قطعات و افزایش کارایی روغن موتور در دمای پائین بهبود یافته است. گرید های سبک این روغن موتور صرفه جویی قابل ملاحظه ی در مصرف سوخت فراهم می آورد. برخی روغنهای SM دارای استاندارد ILSAC از نظر کیفیت حفظ انرژی هستند.</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SL</p></td>
<td width="391" valign="top"><p>برای مصرف در موتور خودروهای طراحی شده سال 2004 و قدیمی تر</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SJ</p></td>
<td width="391" valign="top"><p>برای مصرف در موتور خودروهای طراحی شده سال 2001 و قدیمی تر</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SH</p></td>
<td width="142" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">از رده خارج</span></p></td>
<td width="391" valign="top"><p>برای مصرف در موتور خودروهای طراحی شده سال 1996</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SG</p></td>
<td width="142" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">از رده خارج</span></p></td>
<td width="391" valign="top"><p>برای مصرف در موتور خودروهای طراحی شده سال 1993</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SF</p></td>
<td width="391" valign="top"><p>برای مصرف در موتور خودروهای طراحی شده سال 1988</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SE</p></td>
<td width="391" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">احتیاط </span>: برای موتورهای بنزینی طراحی شده بعد از سالهای 1979 مناسب نمی باشد.</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SD</p></td>
<td width="391" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">ا</span><span style="color: #ff0000;">حتیاط</span> : برای موتورهای بنزینی طراحی شده بعد از سالهای 1971 مناسب نیست استفاده از این روغن در موتورهای پیشرفته ممکن است آسیب جدی به موتور برساند.</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SC</p></td>
<td width="391" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">احتیاط</span> : برای موتورهای بنزینی طراحی شده بعد از سالهای 1967 مناسب نیست استفاده از این روغن در موتورهای پیشرفته ممکن است آسیب جدی به موتور برساند.</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SB</p></td>
<td width="391" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">احتیاط</span> : برای موتورهای بنزینی طراحی شده بعد از سالهای 1951 مناسب نیست استفاده از این روغن در موتورهای پیشرفته ممکن است آسیب جدی به موتور برساند.</p></td>
</tr>
<tr>
<td width="94" valign="top"><p>SA</p></td>
<td width="391" valign="top"><p><span style="color: #ff0000;">احتیاط </span> : فاقد هرگونه افزودنی برای موتورهای بنزینی طراحی شده بعد از سالهای 1930 مناسب نیست استفاده از این روغن در موتورهای پیشرفته ممکن است آسیب جدی به موتور برساند.</p></td>
</tr>
</tbody>
</table>

safajuy
02-06-2012, 03:45 PM
الان سورس شما با خود قالب هيچ تفاوتي نمي كنه.

مشكل كجاست

واضح تر توضيح بديد لطفاً

oilbank
02-06-2012, 04:19 PM
عکس اول روی سایت که خطوط وسط جدول را نشان نمی دهد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 7-22-46 PM.png
عکس دو روی Dreamweaver که خطوط جدول را نمایش می دهد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 7-23-52 PM.png

safajuy
02-06-2012, 04:42 PM
من با فاير فاكس نسخه ي قديمي اين مشكل روندارم
مشكل از مرورگر شماست

جداول با اينترنت اكسپلورر سازگار نيستند

oilbank
02-06-2012, 07:44 PM
از فایر فاکس 7 به این طرف دیکه این خطوط جدول را نتوانستیم ببینمیم
نه توی کرم و نه توی اینترنت اکسپوره دیده نمی شود.
ولی هم کد جدول را داخل قالب های دیگر که استفاده می کنم به نمایش در میآید و هیچ مشکلی نداره
فایر فاکس من 10 انشالاه که بتوانیم این مشکل را حل کنیم
پس ایراد از کجاست
با تشکر

safajuy
02-07-2012, 06:00 AM
سلام

مشكلي كه شما ميگيد رو من فقط بااينترنت اكسپلورر دادرم وتو بقيه مرورگر ها بدون مشكل جداول نشون داده ميشه.

به css قالبتون بريد و موازدي كه توشون td و tr هست رو موقتاً پاك كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه يانه. البته مواردي مثل margin و padding رو حذف نكنيد

موفق باشيد

oilbank
02-07-2012, 08:08 AM
با سلام
مواردی که فرمودید template.css پاک کردم، ولی شکل حل نشد
با تشکر

firoozmandan
02-11-2012, 06:56 AM
سلام

border رو به تگ td بدید مشکل حل میشه
الان روی سایت شما این تگ رو تغییر دادم

<td width="142" valign="top" style="border:thick black solid"><p><strong>وضعیت</strong></p>
</td>

و نتیجه به صورت زیر شد : ( در فایرفاکس و کروم )

oilbank
02-12-2012, 08:19 PM
با تشکر مشکل حل شد خیلی مچکرم

oilbank
02-14-2012, 09:47 PM
با سلام دوستان می تواند برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجع کنند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

oilbank
02-21-2012, 07:17 AM
با سلام
با توجه به این که مشکل حل شد
آیا می توان را حل بهتری برای این که من از کدهای استاندارد استفاده کنم بدون اینکه تغیراتی در کد ها اعمال کنم مشکل حل شود
برای مثال تغیراتی در کد های css تمپلیت انجام بدهم که این مشکل به طور کلی حل شود
با تشکر