توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشكل بزرگ
soltaneghalbha
02-07-2012, 05:57 AM
با سلام خدمت همه ي دوستان
من رفتم تو مديريت سايتم ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) چند تا موضوع اضافه كردم.
حالا مي خوام برم تو سايتم اين اخطارو ميده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشكل از چي ميتونه باشه؟؟؟:confused:
با تشكر
safajuy
02-07-2012, 06:02 AM
سلام
به مديريت منو بريد و ببينيد منوي اصلي وري چه چيزي تنظيم شده
علامت پيش فرض رو بررسي كنيد كه روي چه منويي هست(شكل ستاره)
موفق باشيد
soltaneghalbha
02-07-2012, 08:32 AM
سلام
به مديريت منو بريد و ببينيد منوي اصلي وري چه چيزي تنظيم شده
علامت پيش فرض رو بررسي كنيد كه روي چه منويي هست(شكل ستاره)
موفق باشيد
سلام و تشكر از جوابت
ميشه يكم واضح تر توضيح بدي؟؟؟
من چيزي سر نياوردم
با تشكر
P30Yaran
02-07-2012, 09:41 AM
سلام
طبق عکس زیر در مدیریت عمل کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببینیدنوع منوی آیتم منوی اصلی بر روی چی هست (زیرش خط کشیدم باید این باشه : استاندارد طرح بندی نمایش مطالب بلاگ در صفحه اول، این موارد بصورت یک فرمت برای بلاگ در مطالب صفحه اصلی تنظیم میگردد. ) اگه نود گزینه تغییر رو بزنید
و روی : طرح بندی نمایش مطالب بلاگ ستش کنید
موفق باشید
soltaneghalbha
02-07-2012, 01:41 PM
سلام و تشكر از جوابت
اما من نتونستم مشكلمو حل كنم
طبق عكس رفتم تو منوها بعد منوي اصلي : (طبق عكس زير)
انتخاب كردم منوي اصلي و رفتم تو مديريت آيتم هاي منو : (طبق عكس زير)
بعد گزينه ي تغيير نوع زدم : (طبق عكس زير)
تا همينجا طبق گفته ي خودت
ولي متوجه نشدم :D،اگه ميشه واضح تر توضيح بده يا بگو مشكل كارم كجاست ؟
با تشكر
shmata
02-07-2012, 05:48 PM
در عکس آخرتون باید برای صفجه اصلی 2 تا آیتم بالاتر را انتخاب کنید و یعنی مطالب بعد از قسمت نمایش در صفحه اول گرینه صفحه اصلی را انتخاب کنیدو ذخیره رو بزنید.
soltaneghalbha
02-07-2012, 06:38 PM
در عکس آخرتون باید برای صفجه اصلی 2 تا آیتم بالاتر را انتخاب کنید و یعنی مطالب بعد از قسمت نمایش در صفحه اول گرینه صفحه اصلی را انتخاب کنیدو ذخیره رو بزنید.
با سلام وتشكر
دستت درد نكنه مشكلم حل شد
از همه ي دوستاني كه راهنمايي كردند سپاسگزارم
با تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.