توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش عکس های سایت در سرچ گوگل
hamid_biomed
02-07-2012, 08:00 AM
دوستان می دونم این سوال تکراریه اما من جوابی توی تاپیک های دیگه پیدا نکردم. من سایتم رو به گوگل معرفی کردم در سرچ وب 3 سایت صفحه اول هستم. سایتم خبریه و هر روز آپ میشه. alt و tag را هم می نویسم. روبوت ها رو هم درست کردم اما انگار نه انگار در سرچ تصاویر خبری از سایت من نیست بجز یک عکس. میشه راهنماییم کنید.آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) راستی من در حدود 1 سال سایت رو راه اندازی کردم و به گوگل هم خیلی وقته معرفی شده
hamid_biomed
02-07-2012, 08:07 AM
فراموش کردم بگم کلمه ای که سرچ می کنم "طراحی صنعتی" هست
shmata
02-07-2012, 08:47 AM
به این صورت جستجو کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> : طراحی صنعتی
hamid_biomed
02-07-2012, 01:06 PM
با تشکرمن میخام بدونم که چرا سرچ عکس با کلمه طراحی صنعتی سایت من اینقدر عقب هست چکار می تونم بکنم که نکردم برای بالا بردنش
firoozmandan
02-11-2012, 06:40 AM
سلام
باید بیشتر روی پیج رنک ( که در حال حاضر 2 است ) و رتبه الکسا که در حال حاضر 680,740 است کار کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.