ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل تاریخ شمسی جوملا کجاست ؟

aligoli
02-07-2012, 04:29 PM
سلام

خواستم بدونم، اگر کسی جوملا رو از joomla.org دانلود کرده باشه و استفاده کنه، الان اگر بخواد فقط قسمت تاریخ رو شمسی کنه، چه فایلی رو در کجا باید replace یا آپلود کنه ؟

مهدی.
02-07-2012, 04:46 PM
سلام

شما میتوانید کل بسته جوملا فارسی را برای نسخه 1.5 بر روی هاست خود اکسترکت کنید و بسته فارسی و شمسی اضافه خواهد شد.

برای نسخه های بالاتر (1.6 و 1.7) میتونید translate و بسته آماده نصب اینکار را دانلود کنید و بر روی جوملا نصب کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

aligoli
02-14-2012, 09:49 AM
بله، در جریان انجام این کار هستم، اما من فقط میخوام این قسمت رو replace کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید .

safajuy
02-14-2012, 12:10 PM
سلام
توي پوشه ي زبان en-GB مي تونيد فايل هاي تاريخ fa-IR رو كپي كنيد
فقط فايل هاي تاريخ رو كپي كنيد.

البته زبان انگليسي باتاريخ شمسي معنايي پيدانمي كنه. بهتره كه هر دو زبان رو داشته باشيد

موفق باشيد

aligoli
02-14-2012, 06:33 PM
این کار و انجام دادم، اما تاریخ شمسی نشد، همچنان میلادیه، ببینید .

این فایل ها رو آپلود کردم در فولدر زبان بخش مدیریت جوملا " fa-IR.date " و " fa-IR.ignore " و " calendar "

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

aligoli
02-14-2012, 06:50 PM
من حتی، فولدر fa-IR جوملای خودمو کامل پاک کردم، هم مدیریت هم کاربری، و فایل fa-IR جوملای فارسی شده که از سایت شما دانلود کردم رو بجاش آپلود و اکستراکت کردم، اما باز شمسی نشد.

-----------------
البته اینو بگم من جوملا رو از خود joomla.org دانلود کردم و بروز میکنم، فقط میخوام تاریخ شمسی بشه ، یعنی وقتی زبان مدیریت یا کاربری رو فارسی میکنم ، میخوام تاریخ هم شمسی باشه، اما متاسفانه نیست.

aligoli
02-14-2012, 07:54 PM
پس از بررسی که کردم، صفحه مدیریت جوملا من در سورسش، این رو فراخونی نمیکنه .

<script type="text/javascript" src="/language/fa-IR/calendar.js (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)"></script>

فکر میکنم باید از فایلی این رو اضافه کنم، اگر بفرمایید کدام فایل رو باید ویرایش کنم ... شاید درست شد.

aligoli
02-14-2012, 09:16 PM
مشکل رفع شد.