PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد پیشوند

reza-ite
02-07-2012, 06:23 PM
سلام دوستان

فرق بین پیشوند و پسوند در ایجاد کلاس چیست

البته پسوند رو میدونم چطور میشه استفاده کرد ولی پسوند رو نمیدونم

لطفا راهنمایی بفرمایید؟

shmata
02-07-2012, 07:57 PM
برای کلاسها چیزی به اسم پیشوند من تا بحال نشنیدم ولی اگر درمورد پسوند(suffix) میخواهید اطلاعاتی کسب کنید
این مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8 %B2_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%AF_%DA%A9%D9%84%D8 %A7%D8%B3_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8 %A7&redirect=no) را مطالعه کنید.

reza-ite
02-07-2012, 08:04 PM
برای کلاسها چیزی به اسم پیشوند من تا بحال نشنیدم ولی اگر درمورد پسوند(suffix) میخواهید اطلاعاتی کسب کنید
این مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_استفاده_از_پ سوند_کلاس_در_جوملا&redirect=no) را مطالعه کنید.

این مقاله رو خونده ام به طور کامل

ولی این پیشوند رو که میگم در خود جوملا دیدم که نوشته پیشوند کلاس؟:confused:

shmata
02-07-2012, 08:06 PM
در کدام قسمت و کجا ؟
دقیقا چه موضوعی بود ؟

click2ir
02-07-2012, 08:46 PM
اګر منظورتون در بخش کد نویسی جوملا هست اش باید خدمتتون عرض کنم که در جوملا معمولا سه نوع کلاس ایجاد می شوند البته معمولا کلاس هایی مربوط به کنترلر کلاسهایی مربوط به مدل و کلاس هایی مربوط به ویو
حالا هر کدوم از این ها یه سری پيشوند دارند که نام پلاګین یا ماژول یا کامپوننت هستن یه اسم وسط دارن که واژه کنترلر یا ویو یا مدل رو دارن تا اینجا همه فایل های کنترلر شبیه هم هستن و همه فایل های ویو شبیه به هم و همه پلاګین ها شبیه به هم و تنها چیزی که اونها رو از هم جدا می کنند پسوند ها هستن یعنی ما در ویو یک کامپوننت تماما اسم sampleview رو می بیینم و چیزی که اینها رو از هم جدا می کنه پسوند هست اش
که برای بخش های مختلف استفاده می شه
sampleviewconfiglist
sampleviewconfig
sampleviewpay
sampleviewpsylidt
امیدوارم که درست ګرفته باشم سوالتون رو اګر اشتباه متوجه شده بودم بفرمایید