PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نظر دهی

arsham0151
02-08-2012, 02:50 PM
متاسفانه تا به حال یک کامپوننت نظر دهی بسیار خوب برای جوملا 1.7 تو این فروم معرفی نشده که این قابلیت ررو داشته باشه بتونیم مطالبی که فقط می خوایم کاربران نظر بدند رو بیاره
یعنی update کردن جی کامنت به 1.7 انقدر سخته؟؟؟
هنوز کامپوننتی پیدا نکردین؟

jalal_iranian
02-08-2012, 03:13 PM
با سلام

فکر میکنم پست پنجمی باشه که این دو تا کامپوننتو معرفی میکنم. اگه جستجو میکردید به نتیجه میرسیدید. اگه منظورتون اینکه بشه برای بعضی مطالب فعالش کرد و برای بعضی غیر فعال، هر دو این کامپوننت ها این قابلیت رو دارن.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

mersad
02-08-2012, 03:15 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

sunstar
02-09-2012, 08:34 AM
با سلام

فکر میکنم پست پنجمی باشه که این دو تا کامپوننتو معرفی میکنم. اگه جستجو میکردید به نتیجه میرسیدید. اگه منظورتون اینکه بشه برای بعضی مطالب فعالش کرد و برای بعضی غیر فعال، هر دو این کامپوننت ها این قابلیت رو دارن.

یا علی
این اولی که هیچ جالب نیست

sunstar
02-09-2012, 08:38 AM
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
,وقتی نصب کردم این پیام رو داد
چی کنم؟

pop123
02-09-2012, 10:50 AM
دوست عزیز اگر منظورتون کامپوننت JooComments هست که باید بسته دانلود شده رو باز کنید و فایل های داخلش (3 فایل کامپوننت , پلاگین , ماژول) رو نصب کنید

a.bashash
02-10-2012, 06:39 AM
خودم استفاده میکنم خوبه<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

arsham0151
02-12-2012, 03:21 PM
خسته نباشید فکر میکنید من از اون آمایی هستم که بدون جستجو پست میزارم
همه ی اینا رو امتحان کردم کامپوننتی که قابلیت نظر دهی روی مطالب تعیین شده توسط مدیر رو داشته باشه نیست نداریم موجود نمی باشد
باور کنید من حاضرم بخرم یه لینک تجاری هم شد بدید(البته سایت های داخلی)

jalal_iranian
02-12-2012, 03:42 PM
دوست جستجوگر دو تا کامپوننتی که به شما معرفی کردم قسمتی را به قسمت ایجاد مطالب اضافه میکند که شما تعیین میکنید نظردهی برای مطالب فعال باشد یا خیر. منظور شما همینه دیگه؟

arsham0151
02-13-2012, 06:00 PM
خیلی ممنون ولی اولیش که پولیه
دومیش هم بدرد نمیخوره یک کامپوننتی مثل این می خوام نگاه کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

jalal_iranian
02-14-2012, 04:20 AM
اول اینکه هیچ کدوم از این کامپوننت ها تجاری نیست.

دوم اینکه کامپوننتی که مد نظر شماست jcomment هستش که برای جوملا 1.5 موجوده.

سوم اینکه اگر میخواهید دقیقا مثل این کامپوننت باشه میتونید به تیم جوملا فارسی سفارش بدید تا براتون آماده کنند.

arsham0151
02-17-2012, 09:07 PM
از اول هم همینو گفتم دیگه شما هی بپیچون
سوال من همین بود که کامپوننتی مثل جی کامنت وجود داره یا نه و چرا نمی سازند برای جوملا 1.7

arsham0151
02-17-2012, 09:12 PM
ایش ایش ایش نگاه کن این چه سیستم نظر دهیه؟؟؟؟ خداییش خودت میزاریش تو سایتت؟؟؟

P30Yaran
02-17-2012, 09:39 PM
سلام
نظرتون در مورد این چیه!
میشه گفت شبیه جی کامنت هست اما تفاوتش در اینه که امتیاز دادن رو نداره ! برای جوملا 1.7 هست و فارسی سازی هم شده
برای دانلود در جومینا جستجو کنید (حفظ کپی رایت و منبع :D)

safajuy
02-18-2012, 04:24 AM
ایش ایش ایش نگاه کن این چه سیستم نظر دهیه؟؟؟؟ خداییش خودت میزاریش تو سایتت؟؟؟
سلام

مشكل از نصب شما ياهاستتون هست.

كامپونت موردي نداره.

در صورتي كه نياز به كامپوننت تجاري داريد در خواست بديدتا براتون تهيه بشه.

در حال حاضر كامپوننت Ja comment كه تجاري هم هست محيط كاربريش ترجمه شده ولي به خاطر تجاري بودن عرضه نشده

موفق باشيد

arsham0151
02-18-2012, 03:54 PM
ببخشید مزنه ی بازار چقدره؟ یعنی قیمتش چنده؟

safajuy
02-20-2012, 06:20 AM
هزينه ي اكستنشنهاي كلاب جوملارت رو تكي نميشه خريد و بصورت كلي بفروش مي رسه:
مي تونيد از لين لينك ثبت نام كنيد:

درصورت خريد هريك از افزونه هاي تجاري مي تونيد از طريق فرم تماس با ما سايت جوملا فارسي ارتباط برقرار كنيد

موفق باشيد