PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالب جوملا 1.7

arashmmm1414
02-08-2012, 03:33 PM
سلام ؛ خودم رو معرفي مي كنم ؛ من مبتدي هستم و از جوملا 1.7 استفاده ميكنم ...مي خواستم بپرسم قالب 1.5 جوملا با سيستم جوملا 1.7 كار نميكنه ؟آخه مي دونيد قضيه چيه ؟ من چندتا قالب دانلود كردم البته دقيقا نميدونم كه ماله 1.7 هست يا نه ..فرض بر اين ميگيريم كه ماله 1.5 باشه ... آيا با 1.7 كار ميكنه ؟ چون وقتي تو پوشه تمپليت اكستراكت كردم ؛ تو قسمت مديريت قالب ها اصلا قالب جديد نبود كه انتخاب كنم ؟ حالا اگر قالب ماله 1.7 باشه و اينجوري بشه تكليف چيست ؟

pro-boys
02-08-2012, 04:08 PM
با سلام دوست عزیز ساختار قالبها در نسخه 1.7 به کلی تغییر کرده و با قالبهای نسخه 1.5 در نسخه 1.6 و 1.7 سازگار نیست برای نصب قالب از مدیریت افزونه ها اقدام کنید
برای نسخه 1.7 و 1.6 در اینترنت قالب های زیادی موجوده جستجو کنید حتماً به نتیجه میرسید

parsnest
02-08-2012, 04:13 PM
سلام ؛ خودم رو معرفي مي كنم ؛ من مبتدي هستم و از جوملا 1.7 استفاده ميكنم ...مي خواستم بپرسم قالب 1.5 جوملا با سيستم جوملا 1.7 كار نميكنه ؟آخه مي دونيد قضيه چيه ؟ من چندتا قالب دانلود كردم البته دقيقا نميدونم كه ماله 1.7 هست يا نه ..فرض بر اين ميگيريم كه ماله 1.5 باشه ... آيا با 1.7 كار ميكنه ؟ چون وقتي تو پوشه تمپليت اكستراكت كردم ؛ تو قسمت مديريت قالب ها اصلا قالب جديد نبود كه انتخاب كنم ؟ حالا اگر قالب ماله 1.7 باشه و اينجوري بشه تكليف چيست ؟

دوست عزیز

اول از همه اینکه خیر، قالب جوملا 1.5 به 1.7 نمیخوره

پیشنهادم اینه که از جوملا 1.5 استفاده کنید تا کار کردن با جوملا و مشکلات رو یاد بگیرید و سپس به 1.7 مهاجرت کنید.