PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در آپلود عكس با فوكا گالري

soltaneghalbha
02-09-2012, 09:36 AM
سلام به همه ي دوستان
من در فوكا گالري ميخوام عكس آپلود كنم اخطار ميده؟؟
مشكل از چي ميتونه باشه :confused:
با تشكر

jalal_iranian
02-09-2012, 10:04 AM
با سلام

چه خطایی میده؟

اسکرین شات قرار دهید.

یا علی

soltaneghalbha
02-09-2012, 12:38 PM
با سلام

چه خطایی میده؟

اسکرین شات قرار دهید.

یا علی

با سلام و تشكر
اين اخطار ميده:

هشدار! خطا در انتقال فایل
خطا در آپلود فایل
مشكل از چي ميتونه باشه؟

mersad
02-09-2012, 01:11 PM
دروود

لایه ftp رو ست کنید مشکل شما حل خواهد شد > برای اموزش به ویکی جوملا فارسی مراجعه کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

soltaneghalbha
02-09-2012, 01:57 PM
دروود

لایه ftp رو ست کنید مشکل شما حل خواهد شد > برای اموزش به ویکی جوملا فارسی مراجعه کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

با سلام
ميشه يك كم بيشتر توضيح بديد؟؟؟
با تشكر

jalal_iranian
02-09-2012, 02:09 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5

soltaneghalbha
02-09-2012, 02:29 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش_تنظیمات_لایه_FTP_در_جوم لای_1.5

با سلام
ممنون از راهنماييت دوست عزيز
من هنوز اين روش انجام ندادم ولي قبلش يك سوال ازت دارم
من الان داراي وب سايت گالري باحال پيك ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هستم و ميخوام بدونم من اگر جوملا پاك كنم و همه چي از نو راه اندازي كنم(به دليل اينكه الان از اين طرحي كه داره خوشم نمياد) بعد ميتون خودم يكي مثل هميني كه هست طراحي كنم(چون اينو دادم برام طراحي كردن)
البته با كمك دوستاني مثل شما؟؟؟؟
با تشكر

poonoodi
02-09-2012, 03:20 PM
با سلام
ممنون از راهنماييت دوست عزيز
من هنوز اين روش انجام ندادم ولي قبلش يك سوال ازت دارم
من الان داراي وب سايت گالري باحال پيك ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) هستم و ميخوام بدونم من اگر جوملا پاك كنم و همه چي از نو راه اندازي كنم(به دليل اينكه الان از اين طرحي كه داره خوشم نمياد) بعد ميتون خودم يكي مثل هميني كه هست طراحي كنم(چون اينو دادم برام طراحي كردن)
البته با كمك دوستاني مثل شما؟؟؟؟
با تشكر

این سوال خود را در این تاپیک پیگیری کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید