PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال در مورد ویرایش قالب با نرم افزار aaratisteer یا...

sarallahe73
02-10-2012, 04:34 PM
سلام
ایا میشه با نرم افزار ارتیستر 3 قالب هی خودمونو که از قبل دانلود کردیم ویرایش کنیم؟چه طوری؟
اگر نمیشه یه نرم افزار خوب و ساده مثل همین نرم افزار معرفی کنید(به جز دریم ویور)
در ضشمن ایا از توی خود جوملا میتونم کد قالب را ویرایش کنم(نسخه1.7)؟چه طوری؟

P30Yaran
02-10-2012, 04:45 PM
سلام
ایا میشه با نرم افزار ارتیستر 3 قالب هی خودمونو که از قبل دانلود کردیم ویرایش کنیم؟چه طوری؟
اگر نمیشه یه نرم افزار خوب و ساده مثل همین نرم افزار معرفی کنید(به جز دریم ویور)
در ضشمن ایا از توی خود جوملا میتونم کد قالب را ویرایش کنم(نسخه1.7)؟چه طوری؟
1- نمیشه ویرایش کرد!
2- نرم افزار دیگه ای فکر نکنم باشه یا حداقل من نمیشناسم! (بهترین نرم افزار جهت ویرایش dreamwaver هست و notepad++)
3- آره میشه ! افزونه ها-میریت قالب - قالبها- رو نام قالب کلیک کن صفحه ویرایش فایلهای html و css قالب میاد و می تونی فایل مورد نظر رو انتخاب کنی و ویرایش کنید!
موفق باشید

mersad
02-10-2012, 04:49 PM
دروود

آرتیستیر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شاد و سلامت در پناه ایزد

sarallahe73
02-12-2012, 03:10 PM
پس کو چرا من نمیتونم از توی جوملا ویرایشکنم اصلا همچین گزینه ای وجود نداره.
یک نفر کمک کنه

m.hossein
02-13-2012, 12:11 PM
سلام... وارد محیط مدیریتتون بشوید... از قسمت مدیریت افزونه ها وارد قسمت مدیریت قالب ها بشوید... سپس قسمت استایل... روی قالب مورد نظر کلیک کنید... حالا اینجا چندین گزینه وجود دارد... مانند ویرایش صفحه اصلی یا ویرایش template... که این تمپلیت تقریباً اصلی است

sarallahe73
02-13-2012, 02:35 PM
سلام... وارد محیط مدیریتتون بشوید... از قسمت مدیریت افزونه ها وارد قسمت مدیریت قالب ها بشوید... سپس قسمت استایل... روی قالب مورد نظر کلیک کنید
تا اینجا درست ولی چیزهایی که بعدش میگید وجود نداره.
فقط یه صفحه باز میشه که چند گزینه داره که میشه تیک زد.