ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نمايش سايت

soltaneghalbha
02-11-2012, 06:51 PM
سلام به همه ي دوستان
من جوملا رو نصب كردم فايل configuration.php را هم ايجاد كردم ولي نه تو مديريت سايت ميره و نه تو خود سايت
اخطار ميده:(متن اخطار)

No configuration file found and no installation code available. Exiting...

مشكل از چي ميتونه باشه :confused:
با تشكر

P30Yaran
02-11-2012, 08:53 PM
سلام
فایل configuration در هاست شما وجود نداره (یعنی بعد از نصب ساخته نشده!)
راه حل مشکل : فایلی در هاست هست به نام configuration.php-dist اون رو به configuration.php تغییر نام بده !
بعد فیلدهای زیر رو تغییر بده:
db host : localhost
dbname:نام دیتابیس
db user : نام کاربری دیتابیس
db pasword : پسورد نام کاربری - دیتابیس

var $host = 'localhost';
var $user = 'نام کاربری';
var $db = 'نام دیتابیس';
var $password = 'رمز عبور'
var $dbprefix = 'پسوندجداول';
بعد از تنظیم این موارد ! فایل رو دخیره کنید!مشکل برطرف میشه
موفق باشید

kianesfahan
02-12-2012, 04:29 AM
درود

در ادامه دوست عزیزم P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باید ذکر کنم . به چه روشی جوملا را نصب کرده اید ؟ به روش اینستالی و یا ایپمپورت دیتابس ؟

اگر همچنان مشکل پابرجاست بر روی لوکال در سیستم خود جوملا را نصب کنید . سپس فایل کانفینگ لوکال را در هاست آپلود و موارد لازم را ویرایش کنید . ( این راه ساده ترین راه ممکن میباشد )

موفق باشید

soltaneghalbha
02-12-2012, 05:07 AM
سلام
فایل configuration در هاست شما وجود نداره (یعنی بعد از نصب ساخته نشده!)
راه حل مشکل : فایلی در هاست هست به نام configuration.php-dist اون رو به configuration.php تغییر نام بده !
بعد فیلدهای زیر رو تغییر بده:
db host : localhost
dbname:نام دیتابیس
db user : نام کاربری دیتابیس
db pasword : پسورد نام کاربری - دیتابیس

var $host = 'localhost';
var $user = 'نام کاربری';
var $db = 'نام دیتابیس';
var $password = 'رمز عبور'
var $dbprefix = 'پسوندجداول';
بعد از تنظیم این موارد ! فایل رو دخیره کنید!مشکل برطرف میشه
موفق باشید

سلام و تشكر از جواب
من فايل configuration.php-dist را پيدا نكردم؟؟
در ضمن من فايل configuration را درست كردم و الان تو هاست موجود است
وقتي روي فايل configuration مه الان تو هاست موجود است كليلك ميكنم اخطار:
Error: document not foundكمك كنيد
با تشكر

با تشكر

soltaneghalbha
02-12-2012, 05:12 AM
درود

در ادامه دوست عزیزم P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باید ذکر کنم . به چه روشی جوملا را نصب کرده اید ؟ به روش اینستالی و یا ایپمپورت دیتابس ؟

اگر همچنان مشکل پابرجاست بر روی لوکال در سیستم خود جوملا را نصب کنید . سپس فایل کانفینگ لوکال را در هاست آپلود و موارد لازم را ویرایش کنید . ( این راه ساده ترین راه ممکن میباشد )

موفق باشید

سلام و تشكر از جوابت
منظئرت از اينستالي يا ايمپورت ديتابيس چي بيد؟؟
با تشكر

P30Yaran
02-12-2012, 05:12 AM
فکر کنم ایشون به روش install نصب می کنن! در بعضی هاست ها اجازه ساختن فایل configuration داده نمیشه ! خود جوملا در موقع نصب (آخرین قسمت - قبل از حذف پوشه installation ) کدهایی رو به کاربر میده و خودشم توضیح میده که
این کدها رو توی فایلی به نام configuration.php ذخیره کنید و درون روت قرار دهید ! احتمال من بر این هست که دوستمون همچین مشکلی براش پیش اومده!
به نظر من فرق زیادی بین نصب در لوکال هاست و انتقال به هاست با نصب در هاست نیست ! در هر دو باید دیتابیس ساخته بشه! اطلاعات کانفیگ وارد بشه ! اگه شما سایت خود رو در لوکال ساختید بله بهترین گزینه همون هست که دوست عزیزم Kianesfahan فرمودند یعنی انتقال از لوکال به هاست ! اما اگه تازه قصد نصب جوملا رو دارید من پیشنهاد میکنم از طریق هاست نصب کنید ! چون اگه دفعه بعد هم خواستید جوملا رو نصب کنید به مشکل بر می خورید پس مشکلاتتون رو همینجا بگید تا کمکتون کنیم که خودتون بتونید یک جوملا رو نصب و راه اندازی کنید
روی کمک من و بقیه دوستان در انجمن محبوب جوملافارسی می تونید حساب کنید
موفق و پیروز باشید

soltaneghalbha
02-12-2012, 05:19 AM
سلام
فکر کنم ایشون به روش install نصب می کنن! در بعضی هاست ها اجازه ساختن فایل configuration داده نمیشه ! خود جوملا در موقع نصب (آخرین قسمت - قبل از حذف پوشه installation ) کدهایی رو به کاربر میده و خودشم توضیح میده که این کدها رو توی فایلی به نام configuration.php ذخیره کنید و درون روت قرار دهید ! احتمال من بر این هست که دوستمون همچین مشکلی براش پیش اومده!
به نظر من فرق زیادی بین نصب در لوکال هاست و انتقال به هاست با نصب در هاست نیست ! در هر دو باید دیتابیس ساخته بشه! اطلاعات کانفیگ وارد بشه ! اگه شما سایت خود رو در لوکال ساختید بله بهترین گزینه همون هست که دوست عزیزم Kianesfahan فرمودند یعنی انتقال از لوکال به هاست ! اما اگه تازه قصد نصب جوملا رو دارید من پیشنهاد میکنم از طریق هاست نصب کنید ! چون اگه دفعه بعد هم خواستید جوملا رو نصب کنید به مشکل بر می خورید پس مشکلاتتون رو همینجا بگید تا کمکتون کنیم که خودتون بتونید یک جوملا رو نصب و راه اندازی کنید
روی کمک من و بقیه دوستان در انجمن محبوب جوملافارسی می تونید حساب کنید
موفق و پیروز باشید

سلام و تشكر
من هم ابتدا جوملا رو تو هاست كپي كردم و نصب كردم(اگه منظورتون همينه)و بعد جوملا و نصب و در آخر به گفته ي شما جوملا در پايان نصب گفت بايد يك فايل configuration.php را ايجاد كنم و بعد كدهارو داخل اون قرار بدم من هم همينكارو كردم(اگه درست انجام داده باشم)
حالا رو فايل configuration.php كليك ميكنم اخطار (*Error : document not found ) ميده؟
حالا شما بگيد مشكل كارمن كجاست و بايد چيكار كنم؟؟
با تشكر

Error: document not found

P30Yaran
02-12-2012, 05:22 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل کانفیگی که در هاست خودتون هست رو به configuration.php-old تغییر نام بدید و سپس فایل فوق رو دریافت کنید ! اطلاعات دیتابیس رو درون این فایل وارد کنید!و در هاست خود آپلود نمایید ! ببینید مشکلتون حل میشه!
درضمن : هاست شما رایگان هست یا نه !

soltaneghalbha
02-12-2012, 05:34 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل کانفیگی که در هاست خودتون هست رو به configuration.php-old تغییر نام بدید و سپس فایل فوق رو دریافت کنید ! اطلاعات دیتابیس رو درون این فایل وارد کنید!و در هاست خود آپلود نمایید ! ببینید مشکلتون حل میشه!
درضمن : هاست شما رایگان هست یا نه !

سلام و تشكر
من فايل رو تو هاست كپي كردم اما اين بار يك اخطار ديگه اي ميده :
Infinite loop detected in JError
خير هاست من رايگان نيست
اين هم آدرس سايت ميتونيد بريد خودتون ببينيد چه اخطاري ميده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
كمك كنيد لطفا
با تشكر

P30Yaran
02-12-2012, 05:55 AM
سلام و تشكر
من فايل رو تو هاست كپي كردم اما اين بار يك اخطار ديگه اي ميده :
Infinite loop detected in JError
خير هاست من رايگان نيست
اين هم آدرس سايت ميتونيد بريد خودتون ببينيد چه اخطاري ميده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
كمك كنيد لطفا
با تشكر

دوست عزیز!
من در به سایت خوندم که :
توی جوملای 1.7 این رو
public $dbtype = 'mysqli'; به این
public $dbtype = 'mysql'; تغییر نام بدید!
و
changing :
Code:
public $log_path = '/var/logs';

to
Code:
public $log_path = '/logs';

این سایت هم ببین :

اگه اشکالی نداره فایل کانفیگ خودتون (اون که تغییر نام دادید به configuration.php-old ) رو پیام خصوصی کنید تا چکش کنم ببینم مشکلش چیه! مشکلش که رفع شد بهتون میگم و بعد یه دیتابیس دیگه بسازید و اطلاعات دیتابیس جدید رو بزارید داخل فایل که دیگه اطلاعات دیتابیس رو هم کسی نداشته باشه:D
موفق باشید