توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در مراحل نصب(تنظیمات دیتابیس)
venus19
02-12-2012, 03:07 AM
دوستان سلام
این خطا رو چطور میتونم رفع کنم؟ با اینکه دیتابیس ساخته شده
برای هردو گزینه ی MYSQLi و MYSQL همین خطا رو میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
kianesfahan
02-12-2012, 04:33 AM
درود
ابتدا ورود شما را به انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دوست عزیز جوملا را بر روی هاست خود نصب می کنید یا لوکال ؟
اطلاعات دیتابس را اشتباه می دهید . یک دیتابس جدید ایجاد و اطلاعات را با دقت وارد کنید
موفق باشید
mersad
02-12-2012, 09:09 AM
دروود
نصب جوملا 1.7 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.7_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer)
شاد و سلامت در پناه ایزد
P30Yaran
02-12-2012, 05:39 PM
سلام دوست عزیز
آموزش تصویری با حجم کم : نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی (لوکال هاست)
حجم واقعی فیلم 250 مگ هست که با فشرده سازی 2.5 مگ شده و شما با هر نوع اینترنتی می تونید فایلها رو دریافت کنید.
دانلود آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش تصویری با حجم کم : نصب جوملا بر روی هاست سی پنل
آموزش ساختن دیتابیس در هاست :
حجم اصلی : 57 مگ با فشرده سازی : 600 کیلوبایت
دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست ! (اختصاصی جومــلا فارسی)
حجم اصلی : 378 مگ - حجم فایل با فشرده سازی قوی : 3.8 مگ
دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
فیلم های آموزشی به زبان فارسی می باشند!
موفق باشید
ashkan5060
02-17-2012, 02:47 PM
سلام خسته نباشید فیلم های اموزشی هم به دقت نگاه کردم اما همون مشکل بالا رو دارم دیتابس که ایجاد میکنم میگه دسترسی نداره
از xamp استفاده میکنم.لطفا راهنمایی کنید
kianesfahan
02-17-2012, 03:03 PM
سلام خسته نباشید فیلم های اموزشی هم به دقت نگاه کردم اما همون مشکل بالا رو دارم دیتابس که ایجاد میکنم میگه دسترسی نداره
از xamp استفاده میکنم.لطفا راهنمایی کنید
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
از لوکال هاست نسخه 2 استفاده کنید .
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.